Intelligens nem kamus párral ismerkednék cuckold kapcsolatra. Olyan ne irjon aki csak pasi párként feltüntetve.
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagytok!
Nagyobb intim!
Írjatok
Győrben kaland? Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagytok!
Nagyobb intim!
Írjatok
Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Hosszabb távra keresek önmagára igényes hölgyet (vagy párt). Bármilyen felállás érdekel a klasszikus barátkozástól a szabadidőpartneri, szexpartneri, útitársi, titkos vagy felvállalt szeretői, házibaráti kapcsolaton át egészen a komoly kapcsolatig. Viszont kiemelten fontos nekem a biztonság, tehát csak olyan partner érdekel, aki nem szexel párhuzamosan mindenféle random pasikkal. Ha úgy érzed, illik rád a leírás, dobj egy üzenetet, köszi!
Szia ! Biszexben benne vagy hármasban ?
(Ez egy válasz Floppy2000 üzenetére (2025. 04. 20. vasárnap 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Holnap pesten leszünk. Du második felében szívesen fogadunk "pótlocsolót"
Amennyiben megfelelsz a leírtaknak (intim méret, higiénia, stb.), ráérsz és találkozni is mersz, várjuk MAILED a leírtak szerint.
Csak az írjon, aki el is mer, tud jönni!
Köszönjük.
Niki
Holnap pesten leszünk. Du második felében szívesen fogadunk "pótlocsolót"

Amennyiben megfelelsz a leírtaknak (intim méret, higiénia, stb.), ráérsz és találkozni is mersz, várjuk MAILED a leírtak szerint.
Csak az írjon, aki el is mer, tud jönni!
Köszönjük.
Niki
Sziasztok!Rendkívül ápolt,igényes férfi vagyok,nem utolsó sorban jó megjelenésű!!!Párhoz csatlakoznék vagy hölgyet keresnék ma estére!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok szerencs kornyeken keresnenk enyhe bi pasit akinek lenne helye es tudna fogadni altalaban 7vegen!
Üdv!
Párokhoz csatlakoznék,budpest és körzete , akàr ma éjszaka is, hetero alapon de akár bi is lehet.
Párokhoz csatlakoznék,budpest és körzete , akàr ma éjszaka is, hetero alapon de akár bi is lehet.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék....
Sziasztok szép estét mindenkinek! Párt keresek Baranya megyében utazni is tudok!

Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt keresek,ahol erotikus masszázsba teszesithetem a Hölgyet!Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok! Privát üzenetet várok!
Hölgyet vagy párt keresek,ahol erotikus masszázsba teszesithetem a Hölgyet!Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok! Privát üzenetet várok!
Sziasztok! Olyan párokhoz csatlakoznék, akik kifejezetten az extra nagy és vastag intimet kedvelik! Képeim vannak feltöltve, szívesen utazok!

Hétfőn este Paks-Szekszárd-Pécs vonalon feleség számára húsvéti locsolót keresünk
Ma este pár akihez lehetne csatlakozni?
Feleség többes és dupla örömére keresünk férfit Miskolcon.
Sziasztok Baranya megyében keresek Párt utazni tudok nincs akadály! Én egy 32 éves srác vagyok független nincs káros szenvedélyem!

Olyan párt keresek ma délután,este a Tisza tónál poroszló Tiszafüred környékén ahol a hölgytag száját tele élvezném meglocsolnám az arcát egy méreted szerszámmal.