Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sajnos nincs autóm, egyébként benne lennék.
Engem érdekelne a játék.
Sziasztok, ma esete Győrben hölgyet vagy párt fogadnék egy kis szórakozásra.
További információkért keress üzenetben
További információkért keress üzenetben
Sziasztok! Még mindig keresünk 1pasit aki szeretne velünk ismerkedni. Sokan írnak de nem mindenki gondolja ezt komolyan! Inkább olyan pasi írjon aki mer is talizni velünk! Fotó!!
Sziasztok! Szívesen csatlakoznék ma este egy kedves Pest vagy környéki párhoz!
Kár hogy messze vagytok :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 26. vasárnap 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 26. vasárnap 09:12
Törölt felhasználó (870312)

Sziasztok. Ma délután valami izgalmas program velünk? Akár nudi, vagy izgalmas kirándulás akár több . Fogadni nem tudunk. A több pasis felállást kedveljük.
Ma este Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakznék. Szívesen kipróbálnám a punci nyalást úgy, miközben dugják.
Helyem van, de utazni is tudok.
Helyem van, de utazni is tudok.
Sziasztok
MA este csatlakoznék párhoz…
Veszprém megye és környéke..
Moto
MA este csatlakoznék párhoz…

Moto
Sziasztok! Holnap napközben Dunakeszi és környékén ismerkednék, találkoznék nőkkel, párokkal.
Részleteket privátban.
Részleteket privátban.
Sziasztok!
Debrecenben, vagy a környékben van olyan pár, aki ismerkedne egy negyvenes, független férfivel? Autóm és helyem van, így mobil vagyok a talihoz, de a találkák is megoldottak. Fotó cserélgetők, levelezgetők, kérlek kíméljetek. Nem kérek én sem és nem is húzom senki idejét. Találkozunk egy nyilvános helyen, ha van szimpátia, tudjuk folytatni az ismerkedést, ha nincs... mindenki keresgél tovább. Akár ma este is benne vagyok egy rövid ismerkedésben!
Debrecenben, vagy a környékben van olyan pár, aki ismerkedne egy negyvenes, független férfivel? Autóm és helyem van, így mobil vagyok a talihoz, de a találkák is megoldottak. Fotó cserélgetők, levelezgetők, kérlek kíméljetek. Nem kérek én sem és nem is húzom senki idejét. Találkozunk egy nyilvános helyen, ha van szimpátia, tudjuk folytatni az ismerkedést, ha nincs... mindenki keresgél tovább. Akár ma este is benne vagyok egy rövid ismerkedésben!
Sziasztok!
Pl ma este Zala megye és környékén tudok esetleg csatlakozni párhoz

Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni..
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni..

Sziasztok,az adtalpomon vannak fotók a teljes valóságot tükrözik rólam!egy kedves,kellemes,házaspárt keresek!!! Alkalmaszkodó de ugyanakkor határozott és kezdeményező férfi vagyok!! Konkrét elképzelésekkel,szeretek játszani,most nagyon izgat egy párral az hogy a hölgyet úgy kényeztetés,aztán kényeztetés tovább,hogy a szeme be van kötve!!!!hát szerintem ez mindenki számára izgató kis játék lehet! Én egy ilyen játékos és pajkos férfi vagyok! Keresem a hozzám illő hasonló játékokra nyitott házaspárokat!
Sziasztok! Miskolcon szeretnék találni normális pasit vagy part. Nem vagyok független, heti néhány napot vagyok a városban. Nem fogsz/fogtok csalódni smile varom a válaszokat smile
Ma kényeztetnék hölgyet , minden megoldás érdekel ,Csak nyalás is érdekel
Párod sem akadály
Párod sem akadály
Naplementés kaland a balaton közepén ma
Gyulai Békéscsabai sexpartnert keresek!
Sziasztok zala vas Somogy megyei erett not okloznem biszex part szopatnek dugnék meretem 18/7
Kiskunhalason párokhoz csatlakoznèk. Írj üzenetet