Sziasztok. Párt, hölgyet keresek. Helyem van, de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma délután,kora este!BP.!
Párhoz csatlakoznék ma délután,kora este!BP.!
Sziasztok! Gyms megyei lánnyal illetve párral ismerkednék tartós vagy alkalmi szexkapcsolatra.
Sziasztok! Szombat délelőt reggel8-12 ig szívesen fogadnék párokat hölgyeket Székesfehérváron!
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Van helyem is, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Van helyem is, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul

Sziasztok
Mai napon keresnék hetero kalandot Budapesten,ha esetleg lenne valakinek kedve akkor kérem privátban folytassuk.
Szép napot mindenkinek
Mai napon keresnék hetero kalandot Budapesten,ha esetleg lenne valakinek kedve akkor kérem privátban folytassuk.
Szép napot mindenkinek

37 éves, sportos és egyetemet végzett férfi vagyok, aki nem csak az élet, de a hálószoba izgalmait is szereti maximálisan megélni.
Tapasztalattal rendelkező, nyitott gondolkodású vagyok, és kifejezetten párokhoz szeretnék csatlakozni harmadiknak. Átlag feletti szexuális étvágyam van, és tudom, hogyan tegyem még intenzívebbé az együttléteket.
Ha szeretnétek valami igazán különlegeset, ahol a határok kitágulnak, és mindenki jól érzi magát, akkor ne habozzatok, ismerjük meg egymást! Garantáltan felejthetetlen élmények várnak ránk.
Tapasztalattal rendelkező, nyitott gondolkodású vagyok, és kifejezetten párokhoz szeretnék csatlakozni harmadiknak. Átlag feletti szexuális étvágyam van, és tudom, hogyan tegyem még intenzívebbé az együttléteket.
Ha szeretnétek valami igazán különlegeset, ahol a határok kitágulnak, és mindenki jól érzi magát, akkor ne habozzatok, ismerjük meg egymást! Garantáltan felejthetetlen élmények várnak ránk.
Jó reggelt.
Adatlapom szerint is keresem a kapcsolatot.
Kérlek nézd át az adatlapom, olvazsd át, ha szimpatikus
akkor jelentkezz nálam mihamarabb hogy élvezhessük egymás társaságát.
Köszönöm.
További szép napot.
Adatlapom szerint is keresem a kapcsolatot.
Kérlek nézd át az adatlapom, olvazsd át, ha szimpatikus
akkor jelentkezz nálam mihamarabb hogy élvezhessük egymás társaságát.
Köszönöm.
További szép napot.
"Lenne" akart lenni.. Kicsit remegős lett a kezem azt hiszem..
(Ez egy válasz Fluffy üzenetére (2024. 09. 30. hétfő 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 30. hétfő 18:15

Sziasztok
Házibulit keresek, ahol páromat több férfi tudná kényeztetni.
Sziasztok.. Szerintem ha nyitottak vagytok és le kedvetek jönni a Dunakanyarba akkor szólj hogy mennyi faszira is gondoltok.!?? Azért egy ilyen dögös csajszi láttán és egy ilyen brutál szép punci így tele lőve megmozgatna jópár otthon ülő.. faszit én úgy gondolom.. De nem innét keresek ha bármikor jönnétek egy napot kérek hogy össze kapjak pár OG. barátot.
(Ez egy válasz Fluffy üzenetére (2024. 09. 30. hétfő 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
Sziasztok !
Most pénteken (2024.10.04.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Most pénteken (2024.10.04.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Sziasztok. Írtam nektek.

Sziasztok
Helló!45é. Szombathelyi pasi vagyok. Keresem azt a Nőt aki kimondottan élvezi ha felcsatolhatóval megdughat egy pasit!Vagy ilyen párt ahol kizárólag csak a Hölgy kefélne meg felcsatolhatójával.Szeretném megtapasztalni a Strap-on szex gyönyörét.Még bejáratlan szűz a hátsóm de jó lenne ha ez megváltozna egy Hölgy által aki megdugna.Helyem van hozzá
Sziasztok
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok...
Párhoz csatlakoznék napközben! inden jóban benne vagyok!
Sziasztok!
Budapesten diszkréten, heteró pár rendszeres jatszótársa lennék !
Nem átlagos cerkával rendelkezem ,ezt vedd figyelembe !
Budapesten diszkréten, heteró pár rendszeres jatszótársa lennék !
Nem átlagos cerkával rendelkezem ,ezt vedd figyelembe !
Sziasztok! A mai napon délután/este találkoznék egy párral! Győr és ~80-100 km-es körzetében keresgélek! Ha van kedvetek egy normális partnerrel megismerkedni akkor írjatok!