Sziasztok!
Párokhoz,nőkhöz csatlakoznék.
Szeretem a szex minden formáját, benne vagyok minden fantázia dús szexben is. Imádok kényesztetni ,szeretem az összes pózt. Kedvencek elől nyakban a láb, kutyapóz.
Hely: Szegeden 9-11 óráig minden szerdán. Helyem van.
Rólama: Barátságos, magamra igényes 36 éves férfi vagyok, 180cm magas,90kg sportos alkat,barna haj. Eléggé potens vagyok ha lehetne a nap 24 órájában is készenléti állapotban a szerszámom
Párokhoz,nőkhöz csatlakoznék.
Szeretem a szex minden formáját, benne vagyok minden fantázia dús szexben is. Imádok kényesztetni ,szeretem az összes pózt. Kedvencek elől nyakban a láb, kutyapóz.
Hely: Szegeden 9-11 óráig minden szerdán. Helyem van.
Rólama: Barátságos, magamra igényes 36 éves férfi vagyok, 180cm magas,90kg sportos alkat,barna haj. Eléggé potens vagyok ha lehetne a nap 24 órájában is készenléti állapotban a szerszámom
Sziasztok!Párral ismerkednék tartós vagy alkalmi kapcsolatra.
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Sziasztok! Van pár Szabolcsbol? Írjatok
Sziasztok budapesten keresek part 36 eves srac vagyok
helyem van de tudok en is menni

Sziasztok!
Hölgyet vagy párt keresek Ma vagy holnap estére, akikhez csatlakozhatnék!Vagy akár csak massziroznám is a hölgyet
Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok!Pest megyében helyem is van ,de utazni is tudok Budapesten ,Pest megyében! Privát üzeneteket várok!
Hölgyet vagy párt keresek Ma vagy holnap estére, akikhez csatlakozhatnék!Vagy akár csak massziroznám is a hölgyet

50 - es Férfiként idősebb Hölgyek vagy Párok ismertséget keresem.
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölggyel vagy Párral szeretnék ismerkedni
Sziasztok! Külföldön élő pasi vagyok, frissen szingli egy hosszú kapcsolat után. A héten pár napra Magyarországra utazom és programot keresek 26-29 között. 26 és 28-án Pesten bérelek Airbnb-t, de utazni is tudok. Adatok és képek (egy részéhez ismerősnke kell lennünk itt) az adatlapomon. Szívesen találkoznék nővel vagy csatlakoznék párhoz. Privát üzenetben elérsz és Viber, Whatsapp is adott. Péter
Megismerkednék egy normális párral komolyan!
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Sziasztok Baranya megyében keresek Párt utazni tudok azonnal nincs akadály!
32 éves srác vagyok független nincs káros szenvedélyem

Sziasztok ma estére hellyel rendelkező fiatal férfi ? Dunántúl
Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék....
Párhoz csatlakoznék Budapesten vagy közelében.
Sziasztok! Fiatal, Budapesten hellyel rendelkező srácként keresném párok társaságát, akár ma este is. Tapasztalatom van már beszállóként, a profilomon az adatok kitöltöttek. Ha érdekesnek találtok, írjatok bátran és beszéljük meg a részleteket.
Természetesen az ország másik feléből… pedig szívesen csatlakoznék…
(Ez egy válasz Tomi40bi üzenetére (2025. 04. 21. hétfő 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Estère keresünk férfi be szállót
Sziasztok! Hölgy/pár társaságát keresem közös örömszerzés céljából!Magamról röviden:188cm magas,80kg, sportos testalkatú, jó állóképességgel rendelkező(19/6cm), extra potens férfi vagyok. Viber,Whatsapp ok