Sziasztok!
Igényes , diszkrét pasiként pénteken este párokhoz csatlakoznék hölgy örömére, Nyíregyháza ,Kisvárda vonalon.
Igényes , diszkrét pasiként pénteken este párokhoz csatlakoznék hölgy örömére, Nyíregyháza ,Kisvárda vonalon.
Sziasztok!
Holnap délután Budapesten nőt kényeztetnék az extra nagy cerkámmal !
Holnap délután Budapesten nőt kényeztetnék az extra nagy cerkámmal !
Hello,
Budapesti párokhoz csatlakoznék vagy kukkolnék ma este!
Írjatok bátran! Szeretek úgy punci nyalni, miközben dugják!
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
sziasztok
Csutörtök * péntek napközben vagy este ráér pár vagy nő ?
30 éves jófej, jó megjelenésű srác vagyok, kék szem barna haj 22cm intim
180/85kg
budapesten van esetleg jelentkező ? utazni tudok =) !
Csutörtök * péntek napközben vagy este ráér pár vagy nő ?
30 éves jófej, jó megjelenésű srác vagyok, kék szem barna haj 22cm intim
180/85kg
budapesten van esetleg jelentkező ? utazni tudok =) !
Sziasztok!
Ma este szívesen fogadnék párt Gyöngyösön!
Ma este szívesen fogadnék párt Gyöngyösön!
Sziasztok
Hölgy,pár akit lehetne kukkolni esetleg beszállni hetero alapon.
Bp és környéke.
Privátban folytassuk
Hölgy,pár akit lehetne kukkolni esetleg beszállni hetero alapon.
Bp és környéke.
Privátban folytassuk

Karácsony imádó párként keressük fiatal(os) télapónkat aki (legalább kicsit) bisex, nagyobb botja van és karácsonykor nálunk ürítené a puttonyt. BP-en vagyunk. Mi fiatalos 40es pár.
Sziasztok! Nemdohányzó szopni szerető pasit keresnénk szombat estére. Utazni tudj
2024. december 27-től 30-ig péntek délután, szombat és vasárnap napközben a Vas megyei Bükön a nudis wellnessben fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy írjatok itt üzenetet.
Sziasztok! Pàrokhoz csatlakoznék.Utazni és fogadni is tudok.
Hello,
Ma estére keresek nőt vagy párt, Pest megye keleti részén. Privát üzenetet várok!
Sziasztok
2 kigyúrt szőrtelen pasit keresek párom kényeztetésére.
Kérlek csak akkor írj ha ketten vagytok.
2 kigyúrt szőrtelen pasit keresek párom kényeztetésére.
Kérlek csak akkor írj ha ketten vagytok.
Sziasztok!
Valóban 23-cm cerkámmal !
Budapesten heteró alapon pár jatszótársa lennék, illetve nő házibarátja lennék hosszú távon .
Valóban 23-cm cerkámmal !
Budapesten heteró alapon pár jatszótársa lennék, illetve nő házibarátja lennék hosszú távon .
sziasztok,szia! lányt vagy párt keresek nógrád illetve pest megyéből Csütörtök vagy Péntek estére.benne vagyok: egy kellemes izgalmas beszélgetésben esetleg csak simogatásban,vagy csak orálban esetleg ha a feleség kiváncsi milyen egy másik farkat megfogni abban is benne vagyok de természetesen ha szeretnétek akkor szex is szóba jöhet de lehet a tali szex mentes csak petting izgalmak fokozása...várom hölgyek és párok jelentkezését. utazni tudok fogadni nem.autós kaland is szóba jöhet. szép napot
Sziasztok pénteken szivesen fogadnék párt akár cuckoldra is
14.kerben párral ismerkednék, teljesen testközelből is, ha lenne kedvetek bármihez is
Helyem van

Sziasztok szombaton estère keresünk fiút kizárólag 30 èves kor ig hetero alapon hármas szexre! Budapesten
Sziasztok!
Vecsés.. Cegléd vonalon párhoz csatlakoznék!
Vecsés.. Cegléd vonalon párhoz csatlakoznék!