Pilisszántó és környékéről..utazni tudok, helyem sajnos nincs.
Üdv mindenkit beszallnek párokhoz 3ikkent ,írj elérhetőségét, viber hanguts
Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van,de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Sziasztok!
Kalocsa környékén szívesen csatlakoznék párokhoz a többit privátban megbeszéljük! 27F
Kalocsa környékén szívesen csatlakoznék párokhoz a többit privátban megbeszéljük! 27F
Megadjuk szívesen amire vágysz
36/33 éves pasi
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 22. vasárnap 00:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 22. vasárnap 00:27

Törölt felhasználó (4732801)

Sziasztok.
A pár női tagja vok keresek pasit vagy pasikat a párom tudtával.Kemény baszásra és szoptatásra.
Szolnok megye Jászság
A pár női tagja vok keresek pasit vagy pasikat a párom tudtával.Kemény baszásra és szoptatásra.
Szolnok megye Jászság
Sziasztok.
Szolnok megye Jászság
Szolnok megye Jászság
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
Sziasztok. Szabolcs megyei párt keresek.
2024. szeptember 27-től 30-ig napközben (péntek délután, szombat és vasárnap egész nap) a Vas megyei Bükön a termálfürdő naturista wellness részlegén fogunk pihenni. Este pedig lehet jönni a hotelszobánkba. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy itt keressenek meg.
Sziasztok!
Ma este Szegeden keresünk kifejezetten jó képű, magas, sötét hajú/szemű pasit hármasra.
Tapasztalat fontos!
Ha magadra ismersz, jelentkezz!
Helyünk van
Ma este Szegeden keresünk kifejezetten jó képű, magas, sötét hajú/szemű pasit hármasra.
Tapasztalat fontos!
Ha magadra ismersz, jelentkezz!
Helyünk van

Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok! Budapesten ráérek . Hölgyhoz vagy Párhoz csatlakoznek fiúként
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Pécsett ma párhoz dzívesen csatlakoznék
Sziasztok!
Ma egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma estre keresünk intelligens, jóképű férfit, 30-40!csak Szabolcs megye
Fogadni tudó párt keresek a Balaton déli partján leginkább, de messzebbről is írj nyugodtan. Mostantól alkalmas nekem.
Sziasztok. 45éves, magára adó pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Sziasztok!Igényes párhoz csatlakoznék ma délután-kora este! Én 37 éves 191 magas,férfias,kitartó vagyok.Pest-megye!