Holnap napközben, vagy akár délelőtt keresek párt a Balaton környékén (lehet északi és déli part is). Utazni tudok.
Akár messzebbre is, jelezz, ha érdekes lehet.
Akár messzebbre is, jelezz, ha érdekes lehet.
. Sziasztok.Ma szívesen csatalakoznèk Párhoz.
Sziasztok. Ma estére éjszakára keresek párt Újpesten
Sziasztok. Párt keresek Kecskemét és környékéről.
Sziasztok. Ma estére (péntek) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyok autóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
Sziasztok! Ma 16 órátol Sárváron szaunázunk,párokkal ès pasikkal szívesen ismerkednènk!
Sziasztok, Győrben szívesen csatlakoznék intelligens, szexy párhoz!
Sziasztok! Mára, azaz péntek estére Budapesten egyedül élő, magára és környezetére igényes srácként párok társaságát keresem.
Ilyen téren nem vagyok tapasztalatlan, volt már részem hasonlóban. Diszkréció, intelligencia, és igényes részemről adott és elvárt partnereimtől is.
Profilomon láthattok rólam képeket is. Ha bármi egyéb kérdésetek lenne, vagy felkeltettem az érdeklődésetek, várom leveletek!
Üdv,
B
Ilyen téren nem vagyok tapasztalatlan, volt már részem hasonlóban. Diszkréció, intelligencia, és igényes részemről adott és elvárt partnereimtől is.
Profilomon láthattok rólam képeket is. Ha bármi egyéb kérdésetek lenne, vagy felkeltettem az érdeklődésetek, várom leveletek!
Üdv,
B
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok Hetero fiút keresünk harmadiknak a hölgy örömére akinek van tapasztalata és hellyel rendelkezik de nem minden áron, bi férfiak kérem ne köszönjük a többi privátban. Vas Zala Győrm.
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
Sziasztok.
Szombati kora délutáni talira keresünk pasit.
Miskolc, de ha tudsz utazni nekünk az is jó.
Csak olyan írjon privibe aki el is jön a talira.
Részletek privátban.
Szombati kora délutáni talira keresünk pasit.
Miskolc, de ha tudsz utazni nekünk az is jó.
Csak olyan írjon privibe aki el is jön a talira.
Részletek privátban.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok...
Sziasztok! Van esetleg olyan Hölgy vagy Pár akik egy Középkorú Férfi társaságát keresik kellemes érzéki kapcsolatra!
Sziasztok! Hétvégi kikapcsolódáshoz keresünk partnert. Csak komoly pasik írjanak majd. Borsod megye. Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok!
Bence vagyok, 25 éves pasi.
Szombat délutánra/estére keresek párokat. Helyem lenne!
Mindent csak a megbeszéltek szerint csinálnánk! Ha csak azt szeretnétek nézzelek titeket az is megoldható, de persze minden más is!
Bence vagyok, 25 éves pasi.
Szombat délutánra/estére keresek párokat. Helyem lenne!
Mindent csak a megbeszéltek szerint csinálnánk! Ha csak azt szeretnétek nézzelek titeket az is megoldható, de persze minden más is!

Sziasztok.. épp Budapesten vagyunk és harmadiknak keresünk nagy intimmel pasit a feleségem örömére
Sziasztok! Szombatra (09.21.) keresünk egy 28-40 év közötti férfit harmadik beszállónak egy kis alkalmi huncutkodáshoz

Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok
Hölgyet,pár hölgy tagját kényeztetném ma estig bezárólag.Nyitott vagyok izgalmas dolgokra,ha van valakinek elképzelése akkor egyeztessünk róla privátban és élvezzük egymást
Hölgyet,pár hölgy tagját kényeztetném ma estig bezárólag.Nyitott vagyok izgalmas dolgokra,ha van valakinek elképzelése akkor egyeztessünk róla privátban és élvezzük egymást