Sziasztok! Többes terén tapasztalattal rendelkező, magára és környezetére igényes srácként párokat keresek ma estére. Budapesten hellyel rendelkezem, de utazni is tudok természetesen. Írjatok nyugodtan privát üzenetet, és ismerjük meg egymást!
Jelentkezem t
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 16. hétfő 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 16. hétfő 09:36
Törölt felhasználó (4695703)

Sziasztok! Holnapi napra/délután,este/ keresünk potens férfit a hölgy örömére. Barátok jelentkezését is várjuk.
Sziasztok! Pár keres hétvégi kikapcsolódáshoz partnert. Csak aki komolyan is gondolja. Borsod megye.
Helló!
Holnapra ,az az Kedden napközben, heteró alapon hölgy illetve pár jatszótarsa lennék!
Csak Budapest!
Nagy cerka ,nagy élvezet!
Holnapra ,az az Kedden napközben, heteró alapon hölgy illetve pár jatszótarsa lennék!
Csak Budapest!
Nagy cerka ,nagy élvezet!
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok! Holnapi napra/délután,este/ keresünk potens férfit a hölgy örömére. Barátok jelentkezését is várjuk.
Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy akit izgatna +2 pasival lenni ?
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Sziasztok.Ma egész nap várom hölgy,pár társaságát Gödöllőn nálam? Várom leveled! Köszi!
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas,párral ismerkedne aki akar is találkozni…
Moto
Hármasban tapasztalt pasas,párral ismerkedne aki akar is találkozni…

Moto
Sziasztok. Párt keresek tartós kapcsolatra. Utazni és fogadni is tudok.
Sziasztok. Kaposváron keresek olyan hölgyeket,
( az sem baj ha van párod,) aki imadja ha a pasi kinyalná a punciját. Ha Te ilyen hölgy vagy, akkor írj privit. Helyem sajnos nincs. Viszonozni nem muszáj.Várom privire az elkepzeléseket, esetleg fotóval. Aki bejön azzal ki is próbalhatjuk. Mindenkinek visszaírok.
( az sem baj ha van párod,) aki imadja ha a pasi kinyalná a punciját. Ha Te ilyen hölgy vagy, akkor írj privit. Helyem sajnos nincs. Viszonozni nem muszáj.Várom privire az elkepzeléseket, esetleg fotóval. Aki bejön azzal ki is próbalhatjuk. Mindenkinek visszaírok.
Sziasztok.Most valaki Gödöllőn nálam? Várom leveled! Köszi!
Sziasztok! Többes terén tapasztalattal rendelkező, magára és környezetére igényes srácként párokat keresek. Budapesten hellyel rendelkezem, de utazni is tudok természetesen. Írjatok nyugodtan privát üzenetet, és ismerjük meg egymást!
Sziasztok! Hosszú távra keresnék partnert, hölgyek és párok személyében. Előnyben Kecskemét és környéke. Szép napot mindenkinek!
Hölgyet masszíroznék kényeztetnék
Vagy párokhoz is csatlakoznék
Vagy párokhoz is csatlakoznék
Sziasztok! Budapest és környékén mostanság csatlakoznek hölgyhoz vagy párokhoz .+20
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Sziasztok,
Siofokon csatlakoznek parokhoz, kisebb csoporthoz 40 es ferfikent.
Szep Napot
Siofokon csatlakoznek parokhoz, kisebb csoporthoz 40 es ferfikent.

Szep Napot
Helloo
Budapesten ma este párokat kukkolnék vagy szimpátia esetén csatlakoznék hozzájuk! Használjátok ki a farkam!
13. kerületben lakom, utazni tudok. Viberen van!
Budapesten ma este párokat kukkolnék vagy szimpátia esetén csatlakoznék hozzájuk! Használjátok ki a farkam!
13. kerületben lakom, utazni tudok. Viberen van!
Sziasztok!
Párokkal és hölgyekkel ismerkednék elsősorban Borsod megyében.
40 es sportos férfi vagyok kellemes mérettel.
Párokkal és hölgyekkel ismerkednék elsősorban Borsod megyében.
40 es sportos férfi vagyok kellemes mérettel.