Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
Utazni tudok!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
Utazni tudok!
Sziasztok hármasban tapasztalt igényes 30as pasi csatlakozna párokhoz ☺️ Szeged környékén de utazni is tudok írjatok
Holnapi napra keresünk férfit feleség dupla örömére.
M estére vagy holnapra (péntek vagy szombat)
Keresünk haverommal párt vagy nőt hetero alapon
Ápolt 30 éves srácok vagyunk
Keresünk haverommal párt vagy nőt hetero alapon
Ápolt 30 éves srácok vagyunk
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas,szívesen csatlakozna hetero alapon VALÓS párhoz…
Moto
Hármasban tapasztalt pasas,szívesen csatlakozna hetero alapon VALÓS párhoz…

Moto
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek. Helyem van, de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Sziasztok!
Videó készítéséhez keresünk nagy méretű, min 20 cm , borotvált férfit Fejér megyéből.
Videó készítéséhez keresünk nagy méretű, min 20 cm , borotvált férfit Fejér megyéből.
Parhoz csatlakoznek !
sziasztok feleseget massziroznek a ferje elott s utanna pedig kényeztetnem aa csuscig. Hely kellene utazni tudnek
Miskolcon párnak helyet biztosítok nálam. Cserébe kukkolnék beszállnék
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Holnap délelőttre keresünk potens nem dohányzót.
Méret elöny!
Feleségem XXL/170cm.
Méret elöny!
Feleségem XXL/170cm.
Szia! A feleség nem szerepel a profilodon. A parameterei megtudhatóak?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 10. csütörtök 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 10. csütörtök 07:34
Törölt felhasználó (4751607)

Nagyfarkú (min17/4) magas (min 180cm) izmos pasit kerünk hármasra a feleségem mellé. Helyünk van Pécelen.
29 éves babaarcú telt szőke!
Kizárólag fényképes jelentkezőket várunk (arc, felsőtest, farok)
Sziasztok. 43 éves férfi vagyok. Ma délután hölgy pár, esetleg ismeretsègèt keresem Körmend és Szombathely környékén.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok...
Nagyfarkú (min17/4) magas (min 180cm) izmos pasit kerünk hármasra a feleségem mellé. Helyünk van Pécelen.
Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Hétvégére keresek párt , hölgyet,kellemes kikapcsolódásra,többit privinn ha érdekel
65+os párt keresek nagy mell nem borotvált punci legyen