2025.04.17, reggel 8-12-ig valaki ?

Ma estére lenne esetleg pár akiket lehetne csatlakozni?
Sziasztok Ma este megyek Budapestre a reptérre és igy ott keresek Hölgyet vagy párt mármint azon a környéken de jó nekem az M6-M0 valamelyik pihenőjében is ha lesz valaki esetleg
rolam : 32 éves független srác vagyok tisztelet tudo diszkrét és nincs káros szenvedélyem!!

Sziasztok ma estére fiatal srácot keresünk harmadiknak csak hetero alapon párom örömére de csak az irjon akinek ma jó
Sziasztok! Még mindig keresünk egy igényes helyes pasit aki csatlakozna hozzánk cuckold és 3 -as élvezetekre. Április 26-27 Pesten vagyunk jó lenne akkor valami izgalmas játék élvezet. A párom dönt és nem a intim fotód alapján hanem az érc test. Tehát ennek tudatában írj privatba hogy később képet küldesz ha a páromnak ok akkor természetesen válaszban megy a mienk is. Utána majd meglátjuk. A közelböl is keresünk hosszabb távra. Privát. Fogadni egyenlőre nem vagy csak ritkán inkább utaznának. Köszönöm.
Sziasztok! Igényes heteró srácként mai napra partnereim keresem - IX. kerületben helyem van. Beszállóként van már tapasztalatom. Az adatlapom kitölött, és ha ismerősöm vagy, a képeim is látod. Ha felkeltettem az érdeklődésetek, írjatok bátran.
Sziasztok!
Hétvégi ismerkedés Győrben? Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagytok!
Maximális diszkréció! Nagyobb intim!
Irj& Írjatok
Hétvégi ismerkedés Győrben? Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagytok!
Maximális diszkréció! Nagyobb intim!
Irj& Írjatok
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék mai nap...akár masszász...39 éves intelligens normális pasi vagyok! Utazok szívesen!
Párral ismerkednék ma délután,este a Tisza tónál,poroszló Tiszafüred környékén ahol a hölgytag szeret a párja előtt egy méretes szerszámot élvezésig szopni.
Sziasztok,
Gyöngyös és környékén ma este párt kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Írjatok bátran!
Gyöngyös és környékén ma este párt kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Írjatok bátran!
Sziasztok! Bács kiskun és Csongrád megyében szivesen csatlakoznék parhoz hetero alapon! Fiatal izmos masszív pasi vagyok utazni tudok.
Sziasztok . 30 körüli Budapesti helyel rendelkező srácot keresünk a párosunk telt hölgyének .
Sziasztok. Kedves, igényes, egyedülálló, diszkrét, potens pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére de szívesen lennék hölgy titkos szeretője.
Vas megye előny de utazni tudó nő.pár is lehet. Hellyel rendelkezem! Nem utazom!. Többit privátban
Vas megye előny de utazni tudó nő.pár is lehet. Hellyel rendelkezem! Nem utazom!. Többit privátban
Sziasztok parhoz csatlakoznek ,reszletek az adatlapomon
hajnalban esetleg lesz valaki a Szépvölgyin?
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul

Sziasztok! Péntek este csatlakoznék házaspárhoz, a feleség örömére! Bp
Sziasztok!
Hölgyet vagy Párt keresek ma estére!Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok Budapestről Fényképét emailben vagy Viberen tudok küldeni! Szívesen massziroznek Hölgyeket,vagy kukkolnálak Titeket! Privát üzeneteket várok
Zoli
Hölgyet vagy Párt keresek ma estére!Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok Budapestről Fényképét emailben vagy Viberen tudok küldeni! Szívesen massziroznek Hölgyeket,vagy kukkolnálak Titeket! Privát üzeneteket várok
Zoli
Sziasztok! Szombat estére keresek egy kedves nyitott párt.
Sziasztok! Van itt esetleg olyan pár akit szeretkezés közben nézhetek? Mezőkövesd kőrnyéke