Sziasztok! Szombat estére párt keresek. Helyem van szentgotthárdon
Sziasztok!
Az augusztus 12-ei héten 3-4 napig szabad leszek, napközben munka, de kb. du. 5től éjszakába nyúlóan élvezkedhetnénk. Ehhez keresek párt, Érden, Bp-n vagy környékén. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 17-18/4 intimmel. Cuckold és többes terén is van kellő tapasztalatom.
Az augusztus 12-ei héten 3-4 napig szabad leszek, napközben munka, de kb. du. 5től éjszakába nyúlóan élvezkedhetnénk. Ehhez keresek párt, Érden, Bp-n vagy környékén. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 17-18/4 intimmel. Cuckold és többes terén is van kellő tapasztalatom.
Sziasztok ma éjszaka hajnalban parhoz csatlakoznak Újpesten. Hely kell
Sziasztok! Hölgyel, párral ismerkednék tartós vagy alkalmi szexkapcsolatra
Ma 11 tol csinos par jatszotarsa lennek. Ha epp raertek es beszallot kerestek irjatok batran!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Üdv Mindenkinek,
Párhoz csatlakoznék, vagy akár csak hölgyhöz is!
30éves helyes , sportos pasi vagyok, tapasztalt!
Bp vagyok elérhető.
Köszönöm ha írsz.
Párhoz csatlakoznék, vagy akár csak hölgyhöz is!
30éves helyes , sportos pasi vagyok, tapasztalt!
Bp vagyok elérhető.
Köszönöm ha írsz.
Sziasztok! Olyan párok esetleg szingli hölgyek jelentkezését várom akik szívesen ismerkednek ,találkoznak Pápán egy vagy akár több alkalmas időtöltésre (heteró alapú)
További Szép napo
További Szép napo
26 éves férfiként keresek hölgyet párt akivel eltölthetnénk egy kellemes estét párom távollétében. Hétvégén szabad vagyok és hellyel is rendelkezem Budapest XIII. Ker. A teljes diszkréció elvárt. Magamról, 195 centi és 90 kg, normál testalkattal rendelkezem intelligens humoros és nyitott vagyok mindenre. Szeretem a szex vadabb extrémebb formáit (Domináns vagyok)
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok!
Lazítós találka ma? Ismerkedés egy pohár bor mellett? Helyem van.
Lazítós találka ma? Ismerkedés egy pohár bor mellett? Helyem van.
Igényes és laza párt keresek, akik szeretnek ketten egyszerre szopni. Nincs ilyen tapasztalatom, de szeretném átélni. Nem csak ezt szeretném kipróbálni párral (pl szendvicst is), így teljesen heteró pár is érdekel. Hely nálam is megoldható és utazni is tudok ésszerű tűvolságon belül.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék....
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb
Van helyem is egy vízparti helyen, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb
Van helyem is egy vízparti helyen, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok
Én nagyon szívesen cserélek veletek fotót más platformon,ha megfelelek a keresési feltételeiteknek…
Moto (Ez egy válasz kezdopar30 üzenetére (2024. 08. 01. csütörtök 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 01. csütörtök 14:14
Én nagyon szívesen cserélek veletek fotót más platformon,ha megfelelek a keresési feltételeiteknek…

Moto (Ez egy válasz kezdopar30 üzenetére (2024. 08. 01. csütörtök 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Van képünk és valóságosak vagyunk. Viszont képet csak más felületen küldünk. Ehhez is kell szimpátia már valamennyi illetve ha megvan, ha már ezen túl vagyunk akár intimebb is. Mi nem a mennyiségre keresnénk hanem a minőségre.
M&J
M&J
A Velencei-tónál hellyel keresek párt vagy hölgyet
Cumizni szerető párt keresek!
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek. Helyem van, de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Sziasztok! Ápolt, intelligens férfiként, sok mindenre nyitottan, kellemes kikapcsolódásra, erotikus élményekre keresek legfőképpen értelmiségi párt. Pécs belvárosában, klimatizált lakásban tudunk randizni. Ápoltság, egészség, diszkréció adott és elvárt. Keressetek bizalommal! Üdv, Ádám
Keszthely, HévÍz környékén pár, ki benne lenne? Minden megoldás érdekel