Párhoz csatlakoznák hosszú távon.
Sziasztok! Lányt keresek, vagy párhoz csatlakoznék tartósabb dologra Miskolcon, Borsodban. Ha komoly a dolog és tudunk egyeztetni, ésszerű távolság is megoldható.
Sziasztok!Oroshazán vagy a környékén(max 50 km) keresek csütörtök estére vagy péntek napközben egy kedves,diszkrét hölgyet,vagy párt,akiknek lenne kedve pár kellemes órát eltölteni velem.Fiatalos,sportos 40-es pasi vagyok.Válaszokat privát üzenetben kérem!
Sziasztok ma és holnap fogadni tudók párt keresek
Igényes bi transz fiúként ismerkednék egy kedves párral.
Esztergom-Visegrád -Szentendre vonalon ismerkednék , párt vagy lányt keresek
Sziasztok !
Most pénteken (2024.08.02.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Most pénteken (2024.08.02.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok, Budapesti bi pár vagyunk, ma estére keresünk bi párt vagy bi férfi beszállót. Vastag farkú hellyel rendelkezőt keresünk. Bi terén max orál, szeretünk együtt kényeztetni. Autós kaland sem kizárt, arcos képet kérünk a szimpátia megléte miatt
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Csütörtöki találka és feleség dupla örömére keresünk férfit .
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Ha kírnád az árat is hogy 25 k. az még korrektebb lenne.
(Ez egy válasz balatonifiu üzenetére (2024. 07. 30. kedd 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 30. kedd 12:12

Sziasztok!
Üdv.
Roland
Üdv.
Roland
Sziasztok!
Üdv.
Roland
Üdv.
Roland
Párhoz beszállnék csak szombaton és vasárnap.Pesten belül bárhová megyek ,autó van ,fasz van 3-4 menet is akár vagy autóban
lesz valaki holnap lent a punta kriz -en? privát üzenetet várok
Sziasztok Én egy 24 éves sportos ápolt srác vagyok és ma estére keresném partneremet/partnereimet Párok és Nők személyében Pest Megyében Vecsés kornyékén de nem probléma az utazás. Ha szimpatikus vagyok írjatok bátran egy jófej kedves srác vagyok.
Szolnok környékéről keresek megbízható partnert

Sziasztok.
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Van helyem is egy vízparti helyen, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Van helyem is egy vízparti helyen, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Írtam
(Ez egy válasz marineland üzenetére (2024. 07. 29. hétfő 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 29. hétfő 17:47

Ma este 21 óra utánra adatlapunk szerint megfelelő férfit keresünk hármasra. Csak privát üzeneteket várunk ! Szeress masszírozni !
Sziasztok!
Budapesten párhoz csatlakoznék!
Rólam: 30 éves helyes pasi! Megbízható, rutinos..
Viberen tudunk egyeztetni !
Köszönöm
Budapesten párhoz csatlakoznék!
Rólam: 30 éves helyes pasi! Megbízható, rutinos..
Viberen tudunk egyeztetni !
Köszönöm