Sziasztok! Ki jönne pasi többesre a TikTakba? Augusztus 9. péntek!
Sziasztok! Nyitott párral ismerkednék ahol a nő csucsra juttatása az elsődleges
Sziasztok !
Jövő hét pénteken (2024.08.02.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövő hét pénteken (2024.08.02.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
sziasztok Misi vagyok 30 éves pasi, ma este párt vagy hölgyet fogadnék Hatvanban. De ha kell szívesen utaznék is. Akit érdekel üzenetben keressen, köszönöm.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is csatlakoznék // Heteró is lehetek

Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és videóm is van fent az oldalon. Ha tetszik amit látsz dobj egy üzenetet!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és videóm is van fent az oldalon. Ha tetszik amit látsz dobj egy üzenetet!
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Laza,nyitott, igényes, bevállalós, extrém, bizarr szexet szertő, 49 éves perverz macis pasi vagyok, keresek hasonló , laza, nyitott, bevállalós,bizarr / extrém szexet kedvelő nőt/párt alkalmi vagy hosszú távú kapcsolatra.
Szolnok kke
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna

Sziasztok!
Miskolc közelében rendezek HÉTFŐ este egy GANG-BANG party-t egy igényes fiatal(28) hölggyel.
Igényes urak jelentkezését várom. Ha izgat az ilyen felállás esetleg csak kipróbálnád magad benne itt a LEHETŐSÉG!
Minden további információt privátban.
Miskolc közelében rendezek HÉTFŐ este egy GANG-BANG party-t egy igényes fiatal(28) hölggyel.
Igényes urak jelentkezését várom. Ha izgat az ilyen felállás esetleg csak kipróbálnád magad benne itt a LEHETŐSÉG!
Minden további információt privátban.
Sziasztok! Szívesen csatlakoznék!
Valami miatt nem megy át a privát üzenet...
(Ez egy válasz nusika üzenetére (2024. 07. 27. szombat 05:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 27. szombat 05:32
Valami miatt nem megy át a privát üzenet...

Szia!Ma estére keressük saját képpel rendelkező , minimum 16-os intimmel szimpatikus partnerünket.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Bi párhoz csatlakoznék harmadiknak!
Sziasztok. Kecskeméti pár?
Sziasztok! Augusztus 3 - 11ig Balatonberényben nyaralok a családdal. Keresek valakit, elsősorban párt vagy lányt, akivel esetleg összefuthatnék ott ,amíg elmegyek biciklizni
Főleg esti órákban lenne jó
ha véletlenül akadna ilyen, kérlek üzenetben keress. Köszönöm

Sziasztok. Párral ismerkednék hosszú távra!!!!
Révfülöp és környékén, jövő héten párral ismerkednék.
Sziasztok! Párral ismerkednék, csatlakoznék tartósabb dologra. Közös szabadidő, programok, stb. Elsősorban Miskolc és Borsod megye,de ha valaki komoly írhat bárhonnan, a többi alakul.