Párokhoz csatlakoznék vagy kukkolnám őket Budapesten. Hely van, de utazni is tudok. Írjatok bátran.
Sziasztok. Ma estere ferfit part keresunl vasmegyebul utazni tudot 40 eves korig.
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Sziasztok. párként keresnénk fiatalabb fiút, aki kipróbálná egy telt 30 éves csajjal hármasban.

Fiatal srác Győr és környékén párhoz csatlakozna.
Sziasztok Dani vagyok szivesen csatlakoznék
(Ez egy válasz Sexy_nyuszi üzenetére (2022. 10. 22. szombat 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 22. szombat 19:12

Sziasztok. párként keresnénk fiatalabb fiút, aki kipróbálná egy telt 30 éves csajjal hármasban.
Sziaaztok 27 éve past megyi pasi keres párt. Fogadni és utazni is tudok
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Sziasztok! Adatlap szerint ismerkednénk. Sok sikert mindenkinek.
Badacsony környékén ismerkednék
sziasztok spermas tele élvezett puncit nyalnék akér dugas kooben is..erre nyitott párok esetleg?.hely kellene utazni tudok!
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék hetero alapon! Utazni tudok.
Sziasztok,
Egy hosszútávú kapcsolatból kilépve ismét szeretném élvezni a hármas adta örömöket. Ehhez keresek igényes férfiként ápolt, igényes párokat Pest megyében, Budapesten és Bidapest-Győr-Pápa útvonalon.
Ha szeretnétek velem egy tabumentes élménydús találkozást kérem privát üzenetet írjatok.
Egy hosszútávú kapcsolatból kilépve ismét szeretném élvezni a hármas adta örömöket. Ehhez keresek igényes férfiként ápolt, igényes párokat Pest megyében, Budapesten és Bidapest-Győr-Pápa útvonalon.
Ha szeretnétek velem egy tabumentes élménydús találkozást kérem privát üzenetet írjatok.
Sziasztok!
Ma este Budapest - Mosonmagyaróvár, vagy Budapest - Győr - Sopron, útvonalon keresek párt, hölgyet aki szívesen ismerkedne.
Ma este Budapest - Mosonmagyaróvár, vagy Budapest - Győr - Sopron, útvonalon keresek párt, hölgyet aki szívesen ismerkedne.
Csinos a csajszi
(Ez egy válasz Sexy_nyuszi üzenetére (2022. 10. 22. szombat 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 22. szombat 19:12

Sziasztok. Szívesen megismerkednénk egy kedves, vidám, normális férfivel.
IQ, EQ fontos. Hosszabb távra keresünk nem egy alkalomra. Ápoltság és kulturált megjelenés fontos.
IQ, EQ fontos. Hosszabb távra keresünk nem egy alkalomra. Ápoltság és kulturált megjelenés fontos.
Sziasztok. Szép reggelt. Ma délután, este pár aki pasit keres harmadiknak? Elsődlegesen Budapest és környéke. Utazni tudok. Várom leveleteket.
Udv!
Egy kedves sportos/izmos pasi szivesen csatlakozna budapesti parokhoz.
skype van a konnyebb ismerkedeshez
Egy kedves sportos/izmos pasi szivesen csatlakozna budapesti parokhoz.
skype van a konnyebb ismerkedeshez