Sziasztok. Magára adó, 45éves, igényes pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Sziasztok!
Budapesten heteró alapon, nőt kényeztetnék a valóban 23-as cerkámmal!
Budapesten heteró alapon, nőt kényeztetnék a valóban 23-as cerkámmal!
Miskolcon ma délután vagy este szívesen csatlakoznék párhoz egy izgalmas együttlétre.
Sziasztok!
Ma egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Hely, kocsi van!
Írjatok!
Ma egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Hely, kocsi van!
Írjatok!
Feleség, barátnő kényeztetés!
Potens szépfarkú ápolt, sportos pasi vagyok!
Potens szépfarkú ápolt, sportos pasi vagyok!
sziasztok
mi három hetero pasi vagyunk 25 28 és 32 évesek sportosak ápoltak jó kiállásúak tetrekészek igényes találkahellyel
(házas)párral szívesen ismerkednénk akik eljönnének egy finom gang-bang bukkake buliba vagy ami alakul ahol a högy vágyik rá hogy egyszerre több tettre kész pasi foglalkozzon vele a pasi meg élvezi a szítuációt
irjatok ránk bátran privátban
mi három hetero pasi vagyunk 25 28 és 32 évesek sportosak ápoltak jó kiállásúak tetrekészek igényes találkahellyel
(házas)párral szívesen ismerkednénk akik eljönnének egy finom gang-bang bukkake buliba vagy ami alakul ahol a högy vágyik rá hogy egyszerre több tettre kész pasi foglalkozzon vele a pasi meg élvezi a szítuációt
irjatok ránk bátran privátban
Hölgyet, feleséget nyalnék hosszasan orgazmusig, viszonzás nélkül is csütörtök délután, akár autós kaland is lehet.
Szolnok kke
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 18. vasárnap 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 18. vasárnap 14:55

Törölt felhasználó (73899)

Szolnok kke

Kedves Párok!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok, de az ágyban tudok domináns is lenne igény esetén smile
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Házas vagyok. A házasságunk nyitott, korábban párban is éltünk meg közösen élményeket, mi is fogadtunk férfit például, így jól ismerem a „másik oldal” igényeit, szempontjait is. Kisgyermekünk van, ezért most a feleségemnek nincs igénye játszani, de továbbra is nyitottan állunk az élethez.
Örömmel veszem párok közeledését, megkeresését!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok, de az ágyban tudok domináns is lenne igény esetén smile
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Házas vagyok. A házasságunk nyitott, korábban párban is éltünk meg közösen élményeket, mi is fogadtunk férfit például, így jól ismerem a „másik oldal” igényeit, szempontjait is. Kisgyermekünk van, ezért most a feleségemnek nincs igénye játszani, de továbbra is nyitottan állunk az élethez.
Örömmel veszem párok közeledését, megkeresését!
Sziasztok! Ma egész nap várom hölgy, pár társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Kölcsönös szimpátia után bármi lehet!
Várom leveled! Köszönöm!

Megbízható ápolt pasi barátkozna hölgy vagy házaspár személyében, van nemi gyakorlatom Tantra masszázsban.
Vác - Gödöllő - Gyöngyös vonalon.
Vác - Gödöllő - Gyöngyös vonalon.
Sziasztok! Párral, hölgyel ismerkednék
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok, most hétvégén Tokajban leszünk, kedves pasit keresünk a hölgy részére, érzéki masszázshoz Esti program, fogadni utazni tudunk a környéken.
Párt nèznèk szeretkezès közben! Mezőkövesd kőrnyèkèn!
Sziasztok,
Párok társaságát keresem.
Budapest, Pest megye, Fejér megye.
Párok társaságát keresem.
Budapest, Pest megye, Fejér megye.
Sziasztok!
Budapesten heteró alapon, pár illetve hölgy játszótársa lennék!
Amit nyújtok, 23cm es cerka ,diszkréció!
Budapesten heteró alapon, pár illetve hölgy játszótársa lennék!
Amit nyújtok, 23cm es cerka ,diszkréció!
Ma este Budapesten párokat kukkolnek vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok, Viberem van! Írjatok bátran!
Utazni tudok, Viberem van! Írjatok bátran!
Hölgyet, feleséget nyalnék hosszasan orgazmusig, viszonzás nélkül is csütörtök délután, akár autós kaland is lehet.
Sziasztok Én egy 24 éves sportos ápolt srác vagyok és keresném partneremet/partnereimet Párok és Nők személyében Pest Megyében Vecsés kornyékén de nem probléma az utazás. Ha szimpatikus vagyok írjatok bátran egy jófej kedves srác vagyok.