Sóskúton valakik ma 15:00tól??
Sziasztok! Ma Hatvanban lenne esetleg pár nap közben, aki pasit keres? Szívesen ismerkednék! Szép napot mindenkinek!
Sziasztok
Párt,hölgyet keresnék ma napközben!
Monor és környéke!
Párt,hölgyet keresnék ma napközben!
Monor és környéke!
Sziasztok párt vagy lányt keresek pest illetve nógrád megyében akár ma este is szóba jöhet egy személyes találkozó vagy a hét bármely napján este. Benne vagyok autós kalandban vagy csak kézi játékokban vagy írásban de akár 3as szexben is akár nálatok akár ey megbeszélt helyen autós kaland vagy panzió. Benne vagyok sok mindenben az se gond ha csak beszélgetünk egyet személyesen várom lányok párok jelentkezési.
Nagyméretet kedvelő párokkal, hölgyekkel ismerkednék. Fiatal, potens, igényes srác vagyok, A hely a részemről adott.

Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Párt keresek ahol nyalhatnek is kor alkat nem számít
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok! Párral ismerkednék tartós szexkapcsolatra
Itt vagyunk!
(Ez egy válasz 1bandyka üzenetére (2024. 06. 24. hétfő 05:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 24. hétfő 05:44

Sziasztok, Ma a Balaton közepén minden lehet, de semmi sem kötelező-
Sziasztok, Ma a Balaton közepén minden lehet, de semmi sem kötelező-
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok szívesen ismerkednék szigorúan hetero beszálóként vagy csak lányokkal
Magamról sportos testalkatú jóképű 30 srác vagyok küldók képeket viberen
Magamról sportos testalkatú jóképű 30 srác vagyok küldók képeket viberen
Köszönöm a kellemes bélményt.
(Ez egy válasz Cilibaba1980 üzenetére (2024. 06. 22. szombat 05:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok Holnap a Balaton közepén minden lehet, de semmi sem kötelező heteró
Sziasztok. Átlagos méretű gyors tüzelésű férfival iskerkednénk.
Sziasztok. Kinek lenne kedve ma találkozni Kecskemét és kkr
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok!Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Hölgy vagy Pár társaságát keresem !
Sziasztok, Szolnokok csatlakoznék párhoz. 21 éves Szolnoki fiú vagyok