Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnének egy középkorú Férfi társaságát!
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Sziasztok! Győr és környékén ismerkednék hölgyel illetve párral tartós szexkapcsolatra
Hello párok ! Párt keresek akiket izgatna ha hölgy taguk a férje előtt leszopna engem. Kizárólag ennyi . Egy cuckold oral sex !
Autóban -szabadban vagy búvóhelyem is lenne . Igényes , ápolt férfi vagyok akit izgatnak ezek a cuckoldos kalandok .
Autóban -szabadban vagy búvóhelyem is lenne . Igényes , ápolt férfi vagyok akit izgatnak ezek a cuckoldos kalandok .
Sziasztok ! Fiatal és idősebb férfiakat is keresünk Chuckod témájú együttlétekhez de haveri társaságokat is 1 nő több férfi játkákhoz! Most a Balaton déli partján vagyunk sokat így ott is lehet találkozni ! Keres bátran ! 18-60 ig
Sziasztok..
Ma este párt fogadnék
Ma este párt fogadnék
Sziasztok,
Szombat estére keresek párt gátlástalan szexre! A belvárosban tudlak fogadni benneteket! Kis beszélgetés, képcsere, és ha megvan a szimpátia, összehozzuk. Nézzetek rá az adatlapomra, és ha szimpatikus amit láttok, keressetek privát üzenetben.
xx
Szombat estére keresek párt gátlástalan szexre! A belvárosban tudlak fogadni benneteket! Kis beszélgetés, képcsere, és ha megvan a szimpátia, összehozzuk. Nézzetek rá az adatlapomra, és ha szimpatikus amit láttok, keressetek privát üzenetben.
xx
Sziasztok,,,szendvicsre meghívhatna valaki!!!
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok ma este nagy méretü ffi aki találkozna heteró.
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
Sziasztok
Bp van kedve valakinek találkozni?
Bp van kedve valakinek találkozni?
Sziasztok.!! Pécsen vagy környékén Nővel vagy párral összegabalyodnék minden jóra ma vagy holnap. Utazni fogadni tudok.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok!
Ma Győrben kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma Győrben kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sárváron nyaraló 50 év feletti párhoz csatlakoznék.
Zala -Vas megyei Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Szia. Úton vagyok a Velencei tó felé. Esetleg ?? Írtam pivátba
(Ez egy válasz Ciculi99 üzenetére (2024. 07. 05. péntek 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)