Sziasztok!
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra barátsággal egybekötve.
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban.
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra barátsággal egybekötve.
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80

Szólna ma valaki Pesten v szopatna írj csak diszkreten partnert keresek

Írtam nektek privátban.
Remélem olvassátok.
Köszönöm (Ez egy válasz jonibravo00 üzenetére (2024. 06. 01. szombat 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 01. szombat 12:45
Remélem olvassátok.
Köszönöm (Ez egy válasz jonibravo00 üzenetére (2024. 06. 01. szombat 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma estére párom örömére fiatal pasit keresünk harmadiknak csak hetero alapon csak olyan irjon aki ennek megfelel es nem kamus
Sziasztok!Idősebb 50felett hölgyet párt keresek akinek volna kedve ismerkedni.
Sziasztok.
Adatlapom alapján ismerkednék! Fejér Megye.
Adatlapom alapján ismerkednék! Fejér Megye.
Sziasztok! Középkorú Férfi párral ismerkedne lehetőleg Budapest és környékén
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
Adatlapunk szerint keresünk pasit szimpátia esetén hosszabb távú hármasra
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma este!
Kecelen!
Párhoz csatlakoznék ma este!
Kecelen!
Budapesten ma pár? Hely ok, de utazni is tudok, valamint szabadban is szívesen csinálom.

Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi vagyok. Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. Személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás. A hölgy örömére a szexben nincs tabu! Győr.
Sziasztok
Miskolcon páromat felszedhetné egy nagy vastag farku srác aki titokban megbaszná többször is egy héten
Miskolcon páromat felszedhetné egy nagy vastag farku srác aki titokban megbaszná többször is egy héten
Ma estére párom örömére fiatal pasit keresünk harmadiknak csak hetero alapon csak olyan irjon aki ennek megfelel es nem kamus
Nyíregyházán idősebb enyhén domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.