Sziasztok. Nagymaroson valaki?
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Ma délben Budaörsön keresnek párt vagy hölgyet
Autós kaland?
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2024. 07. 29. hétfő 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok pár vagy nagyob méretü ffi ma délben heljúnk van.
Hellyel rendelkező...
Vagyok, írtam
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2024. 07. 29. hétfő 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Most valaki Budapesten?
Sziasztok Vecsés közelében keresek Kedd estére igényes párt akivel ki élvezhetjük az éjszaka tartalmát. Én rólam amit tudni lehet: Kedves vagyok és oda adó , nagyon szeretek örömet okozni és elvileg nagyon jól tudok is. Én egy sportos 24 éves srác aki szexuálisan túl fűtött. Ha esetleg szimpatikus lennék akkor kérlek írj.
Sziasztok!
Mai napra (hétfő) keresek hölgyet vagy párt, Szépvölgyi parkoló vagy nudi a Duna parton.
Igényes pasi vagyok
Írj privatban
Mai napra (hétfő) keresek hölgyet vagy párt, Szépvölgyi parkoló vagy nudi a Duna parton.
Igényes pasi vagyok
Írj privatban
Sziasztok ma délben egy nagy méretü ffi aki el is jöne találkozóra?
Sziasztok! Mai nap keresem partnerem, partnereim nők, párok személyében Győrben és a környéken! Ápolt, szenvedélyes, nyitott férfi vagyok!
Zala -Vas megyében Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Sziasztok!
Helyes, igényes, nem béna, de kerekes székes szívesen kukulna, de ha lehetőség van szívesen csatlakozom hölgyek hez esetleg pártokhoz (hetero alapon) hely akár meg oldható de akár utazni is tudok.
Belső üzeneteket olvasom.
Helyes, igényes, nem béna, de kerekes székes szívesen kukulna, de ha lehetőség van szívesen csatlakozom hölgyek hez esetleg pártokhoz (hetero alapon) hely akár meg oldható de akár utazni is tudok.

Belső üzeneteket olvasom.
SZOMBATHELYI Lányt,Nőt vagy párt keresek Hölgy aktivitással!Pasik kizárva.Aki(k) megdugna Strap-onnal!Búvó hely van ha kellene.Csak felcsatolható játékszered legyen.Semmi mást nem szeretnék csakhogy megdugd a fenekem.
Sziasztok! Olyan párok esetleg szingli hölgyek jelentkezését várom akik szívesen ismerkednek ,találkoznak Pápán egy vagy akár több alkalmas időtöltésre (heteró alapú)
További Szép napot
További Szép napot
Adatlapunk szerunt keresünk feleség többes örömére ,,,,,,,
Nagy méretü ffi ma este?
Sziasztok!
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Van helyem is egy vízparti helyen, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Van helyem is egy vízparti helyen, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
sziasztok Misi vagyok 30 éves pasi, ma este párt vagy hölgyet fogadnék Hatvanban. De ha kell szívesen utaznék is. Akit érdekel üzenetben keressen, köszönöm.