Sziasztok!
Ma estére keresek Budapesten vagy környékén párt, akiket lehet kukkolni szex közben vagy beszállni hozzájuk!
Írjatok bátran!
Ma estére keresek Budapesten vagy környékén párt, akiket lehet kukkolni szex közben vagy beszállni hozzájuk!
Írjatok bátran!
Sziasztok 40es sportos pasi 19/6 mérettel párral ismerkedne

Fogadni tudó fiatalos hellyel rendelkező nagyméretű pasit keresünk ma estére. ( A külföldi barátnőnk 25 éves! Max. 32 évest.)
Sziasztok!
Szívesen ismerkednénk, találkoznánk párral, férfivel. Izgalmas, intelligens partnereket keresünk. Helyünk sajnos nincs, ésszerű távolságon belül szívesen utazunk.
Szívesen ismerkednénk, találkoznánk párral, férfivel. Izgalmas, intelligens partnereket keresünk. Helyünk sajnos nincs, ésszerű távolságon belül szívesen utazunk.
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas,párral ismerkedne..
Moto
Hármasban tapasztalt pasas,párral ismerkedne..

Moto
Hellyel rendelkező férfiként keresem pár társaságát.
Hali. 21éves fiatalos arcú, szőrtelen, igényes és nem mellesleg épeszű srácként keresnék hölgyet/párt.
Sok mindenre kapható vagyok, extrémebb dolgokba is benne vagyok bizonyos határokig. Akár az autómban! Helyem nincs utazni tudok pest megyében! Adatlapomon bővebb infó + képek!
Sok mindenre kapható vagyok, extrémebb dolgokba is benne vagyok bizonyos határokig. Akár az autómban! Helyem nincs utazni tudok pest megyében! Adatlapomon bővebb infó + képek!
Sziasztok!Szerda este lenne pár akihez csatlakozhatnék szerda este vagy éjszaka?
hahoo!!Győr?
55 feletti párokkal találkoznék. Olyan párokat, vagy hölgyet keresek akik kifejezetten élvezik, ha nem 10-20 peres a pasi, hanem minimum 50-60 percig keményen áll és bírja a pasi.
Kedves Párok!
35 éves, heti 4-szer rendszeresen sportoló, egyébként szellemi munkát végző igényes vállalkozó vagyok.
Megbízható, sportos, kedves, jóképűnek mondott - azonban rendkívül határozott, a többesben gyakorlott domináns férfi vagyok.
Szívesen vezetem be a kezdő párokat a cuckold világába, de gyakorlott párokhoz is szívesen csatlakozom harmadiknak.
Kedves Uram! Mit szólnál, ha a kezembe adnád a barátnőd/feleséged pórázát és csak annyit mondanál: "Tégy vele, ami akarsz, legyen a ribancod!"....
35 éves, heti 4-szer rendszeresen sportoló, egyébként szellemi munkát végző igényes vállalkozó vagyok.
Megbízható, sportos, kedves, jóképűnek mondott - azonban rendkívül határozott, a többesben gyakorlott domináns férfi vagyok.
Szívesen vezetem be a kezdő párokat a cuckold világába, de gyakorlott párokhoz is szívesen csatlakozom harmadiknak.
Kedves Uram! Mit szólnál, ha a kezembe adnád a barátnőd/feleséged pórázát és csak annyit mondanál: "Tégy vele, ami akarsz, legyen a ribancod!"....
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Ma estére keresünk pasit hármas hancúrozásra. Adatlapot olvass,arra kérünk,privátban jelentkezz,köszi

Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos pasi vagyok! Autós kaland is érdekelne!
Írjatok
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos pasi vagyok! Autós kaland is érdekelne!
Írjatok
Hello
150/50/23 csinos partneremmel (foto tarskeresos adatlapon)
Keresünk igényes ferfit hosszútávra házibarátnak, cuckoldra stb
Nyiregyháza
Helyünk van
150/50/23 csinos partneremmel (foto tarskeresos adatlapon)
Keresünk igényes ferfit hosszútávra házibarátnak, cuckoldra stb
Nyiregyháza
Helyünk van
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Sziasztok,
Ma estére keresek pár élménydús szextalálkozásra. Helyem Tökölön van, utazni pedig én is tudok.
Ma estére keresek pár élménydús szextalálkozásra. Helyem Tökölön van, utazni pedig én is tudok.
Jól hangzik
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 27. kedd 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 27. kedd 06:44
Törölt felhasználó (1736842)

55 feletti párokkal találkoznék. Olyan párokat, vagy hölgyet keresek akik kifejezetten élvezik, ha nem 10-20 peres a pasi, hanem minimum 50-60 percig keményen áll és bírja a pasi.
Ma délután pár,közös nudis termál fürdőzés,szex,cuckold magas sportos nagy méretű pasival....swinger nudiban Heves megye
szép napot. Szívesen lennék párnál 3-ik, akár rendszeres házibarát is. Helyem van és képeim is.