Sziasztok!
Párom születésnapjára keresek "spontán" szituációt. Mindig ezt szerette volna... Türelmes, normális, ápolt férfi vagy hasonló megértő pár érdeklődését várom. "Hétvégi kiruccanás" Játszunk...
Párom születésnapjára keresek "spontán" szituációt. Mindig ezt szerette volna... Türelmes, normális, ápolt férfi vagy hasonló megértő pár érdeklődését várom. "Hétvégi kiruccanás" Játszunk...
OLVASD VÉGIG!
Sziasztok. Szegedtől 40km terre keresünk férfit 3madiknak. Kizárólag esti órában tehát csak akkor írj ha neked is megfelel az esti 22óra környéki találkozó!!!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk! Akár már a héten is aktuális lehet bármelyik nap.
Sziasztok. Szegedtől 40km terre keresünk férfit 3madiknak. Kizárólag esti órában tehát csak akkor írj ha neked is megfelel az esti 22óra környéki találkozó!!!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk! Akár már a héten is aktuális lehet bármelyik nap.
Sziasztok ! Párokat= / férfi + nő/ vagy csak hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek :pisi szex ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci nyalás, dugás közbeni punci nyalás , cuckold szex ,láb szex ,swinger party ,MMMF, MMFF, MMF ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!!!…Házibarát is lehetek / kukkolás szex közben is érdekel /// Mindenki -mindenkivel szex is érdekel /itt a jó idő szabadban szex is érdekel !!!————/////
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok
estefele szivesen csatlakoznèk párhoz , (mai nap egyedül ssoloba) , pesten belül bárhol
illetve Szigetszentmikloson van helyem
autos kalandba is benne vagyok
vagy egy sima taliba
)

Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi vagyok. Keresek egy párt, ahol házibarát lehetek. A hölgy örömére a szexben nincs tabu. Csak személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás. Győr és kőrnyéke.
Fiatal pár házibarátja lennék,persze rendszeresen! Közös programok vásárlás stb! Utazni tudok! Priviben keress! UI: Csak komolyak!!! UI: Aki elsőre a képek alapján ítél,ne is keressen,azonnali tiltás lesz a vége!!!!
Kedves Párok!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
36 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok, de az ágyban tudok domináns is lenne igény esetén smile
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Házas vagyok. A házasságunk nyitott, korábban párban is éltünk meg közösen élményeket, mi is fogadtunk férfit például, így jól ismerem a „másik oldal” igényeit, szempontjait is. Kisgyermekünk van, ezért most a feleségemnek nincs igénye játszani, de továbbra is nyitottan állunk az élethez.
Örömmel veszem párok közeledését, megkeresését!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
36 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok, de az ágyban tudok domináns is lenne igény esetén smile
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Házas vagyok. A házasságunk nyitott, korábban párban is éltünk meg közösen élményeket, mi is fogadtunk férfit például, így jól ismerem a „másik oldal” igényeit, szempontjait is. Kisgyermekünk van, ezért most a feleségemnek nincs igénye játszani, de továbbra is nyitottan állunk az élethez.
Örömmel veszem párok közeledését, megkeresését!
Szép napot.
27.én most szombaton nagykátai strand parkolrészén nagy rendezvény lessz.
Kaja, pia, műsorok, stb..
Ismerkedésre szuper hely. Még akármi is lehet.
Én ott leszek, gyertek ti is.
Hátha sokan leszünk innen
27.én most szombaton nagykátai strand parkolrészén nagy rendezvény lessz.
Kaja, pia, műsorok, stb..
Ismerkedésre szuper hely. Még akármi is lehet.
Én ott leszek, gyertek ti is.
Hátha sokan leszünk innen

Párral ismerkednék..Én Budapesti átlagos,szolid heteró 41 éves Férfi.Infók adatlapomon Bp. és környéke
Sziasztok ma vagy holnap Nagykanizsa zalaegerszeg környéken szopatnek meretem 18/7
Sziasztok.
Mai nap szívesen fogadnék lányt párt. De utazni is tudók.
Üdv Tamás
Mai nap szívesen fogadnék lányt párt. De utazni is tudók.
Üdv Tamás
Sziasztok
Szívesen ismerkednèk, beszèlgetnèk hátha alakul valami kicsit személyesebb is. Privát üzenetet várok.
Szívesen ismerkednèk, beszèlgetnèk hátha alakul valami kicsit személyesebb is. Privát üzenetet várok.
Sziasztok!
Egy barátommal közösen keresek lányt vagy párt Budapesten. Amit róla érdemes tudni, hogy kifejezetten nagy adottságai vannak odalent (22-23 cm)
Ha érdekelne valakit, várom üzenetét privátban!
Egy barátommal közösen keresek lányt vagy párt Budapesten. Amit róla érdemes tudni, hogy kifejezetten nagy adottságai vannak odalent (22-23 cm)

Ha érdekelne valakit, várom üzenetét privátban!

Ma este? Éjjel?
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2024. 04. 23. kedd 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok!
Szívesen csatlakozok párokhoz Budapesten írjatok privátban!
Szívesen csatlakozok párokhoz Budapesten írjatok privátban!
Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Pár, ki benne lenne? Valamit összehozhatnánk
Bp 3.k

Fürdőrucit is hozzatok
Ma is aktuális még, holnap már Hévizen
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2024. 04. 22. hétfő 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)