Fiatal pár házibarátja lennék rendeszeresen! Csak komolyak jelentkezzenk,ha egyáltalán vannak itt olyanok! Utazás nem gond! Privát üzi!
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek vasárnap MA (04.14.) estére.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését. szép napot
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését. szép napot
Üdv.Párt,hölgyet keresek. Helyem van.
Olyan férfit keresnénk akinek nem csak a nemiszerve nagy hanem a heréi is hatalmasok és rengeteg spermájuk van ! Legyél nyitott és perverz és csak akkor írj ha valóban az vagy akit keresünk ,és bemondásra bocs de nem hiszünk senkinek ! Gyere és légy a barátunk !
Mezőkövesd környéke valaki? Párok? nők?
Barátnőd/ feleséged kényeztetném,rendszeres,közös programokban is benne vagyok,vásárlás,kirándulás stb Utazás nem gond! Priviben irj!
Sziasztok,
Olyan párokat keresek, akik komolyan is gondolják, nem csak beszélnek róla...
30 éves hetero férfi vagyok, tapasztalattal rendelkezem, párt keresek, kellemes idők eltőltésére,nem egy ürítésre!!
Budapest, Pest megye, utazni tudok.
Sajnos ki kell írni, valós pár vagytok és aktuális részetekről, beszéljünk privatban.
Szép napot
Péter
Olyan párokat keresek, akik komolyan is gondolják, nem csak beszélnek róla...
30 éves hetero férfi vagyok, tapasztalattal rendelkezem, párt keresek, kellemes idők eltőltésére,nem egy ürítésre!!
Budapest, Pest megye, utazni tudok.
Sajnos ki kell írni, valós pár vagytok és aktuális részetekről, beszéljünk privatban.
Szép napot
Péter
28 éves egyedülálló srác vagyok. Hosszú távra keresek párt.
Helyem van de utazni is tudok.
Helyem van de utazni is tudok.
Sziasztok! Ma szívesen meglátogatnek egy párt kis rosszalkodásr! Au utazás nem gond.
Jó reggelt! Ma párral ismerkednék Enyhe bi is
A közelembe keresek mint egy ki elégülésre vágyó hölgyet vagy párt hetero alapon.
Ha szimpi az adatlapom jelentkezz.
Aki nem mer nem nyer.
Ha szimpi az adatlapom jelentkezz.
Aki nem mer nem nyer.

Sziasztok! Nem függetlenként ismerkednék, intelligens, párral , hosszabb távra.Személyes találkozónak vagyok a híve.Priviben folyt! IQ,higiénia ,szimpátia fontos
Sportos 40 es pasi férfiasabb mérettel ismerkedne 12 kerület kizárólag hetero alapon
üdv P

Sziasztok,
Érettebb hölgyel, párral ismerkednék. pápán
Érettebb hölgyel, párral ismerkednék. pápán
Sziasztok! Ma este is szívesen lennék párnak kellemes társasága, a hölgy kényeztetése céljából.. Heves megye és környező megyékben.
Fiatal pár házibarátja lennék rendeszeresen! Csak komolyak jelentkezzenk,ha egyáltalán vannak itt olyanok! Utazás nem gond! Privát üzi!
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében utazni is tudok.
Kedves Hölgyek és Párok!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon vagy keresek női partnert.
Hosszan:
36 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok, de az ágyban tudok domináns is lenne igény esetén
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Házas vagyok. A házasságunk nyitott, korábban párban is éltünk meg közösen élményeket, mi is fogadtunk férfit például, így jól ismerem a „másik oldal” igényeit, szempontjait is. Kisgyermekünk van, ezért most a feleségemnek nincs igénye játszani, de továbbra is nyitottan állunk az élethez.
Örömmel veszem párok vagy nők közeledését, megkeresését!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon vagy keresek női partnert.
Hosszan:
36 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok, de az ágyban tudok domináns is lenne igény esetén

Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Házas vagyok. A házasságunk nyitott, korábban párban is éltünk meg közösen élményeket, mi is fogadtunk férfit például, így jól ismerem a „másik oldal” igényeit, szempontjait is. Kisgyermekünk van, ezért most a feleségemnek nincs igénye játszani, de továbbra is nyitottan állunk az élethez.
Örömmel veszem párok vagy nők közeledését, megkeresését!
Ma este reptérre kimegyünk haverommal. Párt vagy lányt keresünk