Hármas szex - férfi beszállóval (HETERO)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

3.nak férfiként heteró alapon ! Beszállnál? Kerestek? hajrá!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 364 365 366 367 368 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#7301   2023. 01. 22. vasárnap 07:51
Puncinyalo1243 Puncinyalo1243
Sziasztok Józsi vagyok és szívesen ismerkednék Hölgyel vagy párral. hosszú távon gondolkodok nem egy estére kizárólag. 54 éves férfi vagyok normális kultúrált. Nem vagyok erőszakos nyomulós típusú. Imádok puncit nyalni sokáig élvezésig ha a hölgy szereti persze csak akkor. Utazni tudok ésszerű távolságra Budapest +50 km. Iszogatunk beszélgetünk majd alakul, de ha nem az sem gond részemről megértő vagyok. Képeket tudok küldeni de van a társkeresőben is egy pár darab.
#7302   2023. 01. 22. vasárnap 09:51
X Törölt felhasználó (4696596)
Hello

Mai nap delutanra estere , nagymeretu pasi CUCKOLDRA?
Hely van
Nyiregyhaza
#7303   2023. 01. 22. vasárnap 13:06
magomat vetem magomat vetem
Punciba élvezést diszkréten vállalok akár hosszú távon is, akár következményével is, tehát igen, akár babát is csinálok megbeszélés alapján. Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!
#7304   2023. 01. 22. vasárnap 13:15
kivancsipasika kivancsipasika
sziasztok olyan pasik vannak e itt akiket izgatná ha idegen pasi dugná meg elotte a feleseget? Hely kellene utazni tudok!
#7305   2023. 01. 22. vasárnap 14:00
Szexf28 Szexf28
Sziasztok.3masra keresek párt.
Ma s holnap is tudok talizni.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Érden van helyem, utazni is tudok.
Priviben irjatok
#7306   2023. 01. 22. vasárnap 16:30
Axel96 Axel96
Párt keresek Győr és környékén.
#7307   2023. 01. 22. vasárnap 20:04
cincogi cincogi
Nekem az egyik bakancslistás.... Hogy egy igényes párnál úgy lehessek haramadik... Hogy amikor kutya pózban dugja a férj a párját... Én közben nyalhassam a hölgy tagot ! Szívesen tisztára is nyalnám azt a puncit,ha a férje tele élvezi !
#7308   2023. 01. 22. vasárnap 20:19
X Törölt felhasználó (4673298)
Sziasztok,kedves házaspár ismeretséget keresem! Szexi valójában izgató játékokhoz,akár szem bekötős játékokra! És sok más izgi dologra!szex és sok más plusz ami igazán izgatóvá és elvezetesé teszi a szexet!!!!
#7309   2023. 01. 22. vasárnap 21:00
X Törölt felhasználó (784648)
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Kölcsönös szimpátia estén csatlakoznék szívesen. Részletek az adatlapomon! Kérlek olvassátok el...Köszönöm!
#7310   2023. 01. 22. vasárnap 23:18
djpremier djpremier
Sziasztok.Szívesen csatlakoznék Győri vagy környéki házaspárhoz a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
#7311   2023. 01. 23. hétfő 06:24
X Törölt felhasználó (73899)
Sziasztok. Szolnok környékén Hölgy + Úr párral szívesen ismerkednék. finom
#7312   2023. 01. 23. hétfő 07:05
Bence_ Bence_
Sziasztok!
Ma valaki megy a Magnum szaunába? Gender-free estét tartanak.
#7313   2023. 01. 23. hétfő 07:13
kiserdesz2107 kiserdesz2107
Sziasztok.Egész héten várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted !
#7314   2023. 01. 23. hétfő 10:56
X Törölt felhasználó (4661084)
Hello! Pár szeretne ismerkedni pasival. Adatlap szerint. Borsod m.
#7315   2023. 01. 23. hétfő 11:24
nyíregyí pár nyíregyí pár
Masszirozni túdó pasi hármasra üzi
#7316   2023. 01. 23. hétfő 12:59
RALFF RALFF
Sziasztok!

Ralff vagyok igényes 35 éves sportos testalkatú férfi Bp-ről.
Azért regisztráltam erre az oldalra, hogy egyedülálló nőkkel illetve párokkal ismerkedjem.

Számomra fontos, hogy olyan nőt vagy párt találjak akinek-akiknek fontos a játék, a kaland, és a magasfokú szexuális kultúra. wave

Ez számomra is fontos, és talán így még izgalmasabb az egész dolog.

Olyan párokat, hölgyeket keresek akik szintén nagyon igényesek, és nagyon megválogatják kikkel ismerkednek. smile Remélem így lesz.

Feleségemmel szoktunk együtt és külön-külön is kalandozni.

Szóval, azért vagyok az oldalon hogy megtaláljuk egymást akivel-akikkel érdemes.
Relatív sokat utazom az országban Bács-kiskun-Szeged.

Szuperigényesség! Diszkréció! Szabadság! wink

Üdvözlet smile

Sziasztok

wave

wave
#7317   2023. 01. 23. hétfő 15:28
X Törölt felhasználó (4066352)
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
#7318   2023. 01. 23. hétfő 16:36
X Törölt felhasználó (4660361)
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
#7319   2023. 01. 23. hétfő 17:18
threesomer threesomer
Sziasztok!
Többesben tapasztalt ápolt, jóképű férfiként ismerkednék kedves, huncut párral, ahol nem tabu a DP, esetleg ha ketten egyszerre vagyunk egy helyen :P
Várom a privát üzeneteket, fotóim az adatlapomon vannak, ha kapcsolatra jelöltök.
Szép estét! smile
#7320   2023. 01. 23. hétfő 18:10
kivancsipasika kivancsipasika
sziasztok feleseget dugnek a férje elott akit ez izgatná! Hely kellene utazni tudnek!

... 364 365 366 367 368 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: tarloka tarloka
Nyitás ideje: 2005. 11. 25. péntek
Üzenetek: 23158db
Utolsó üzenet: tegnap 23:42

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!