Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok! Nem függetlenként ismerkednék, intelligens, párral hosszabb távra.Személyes találkozónak vagyok a híve.Priviben folyt! IQ,higiénia ,szimpátia fontos.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok ! Tetszik amit látok ! Örömmel csatlakoznék hozzátok
(Ez egy válasz AésP00 üzenetére (2024. 04. 03. szerda 06:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 03. szerda 06:14

Sziasztok. Intelligens udvarolni tudó férfit keresünk harmadiknak. Min.elvárás : képed legyen az oldalon jó fej legyél és ne tolakodó. Ha nem választ kapsz tudd elfogadni.
Közös nudi filmezés fotózás vagy csak egyszerű séta . Többi úgyis kiderül.
Sziasztok! Látom van több jelentkező is a keresésére,
én is szívesen csatlakoznék. (Ez egy válasz ViktorTailor üzenetére (2024. 04. 01. hétfő 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 01. hétfő 22:08
én is szívesen csatlakoznék. (Ez egy válasz ViktorTailor üzenetére (2024. 04. 01. hétfő 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Kukkolásra keresünk igényes férfit aki nézne minket együttlét közbe, szimpátia alapján minimális simogatás és orál működőképes lehet. Aki a legjobb opciót ajánlja és belefér az kritériumokba azt fogjuk választani!
Kritériumok:
Maximum 45 éves korig
Sportos vagy átlagos, semmikép sem túlsúlyos
Igényes
Autóval rendelkező
Diszkrét
Kukkolásra keresünk igényes férfit aki nézne minket együttlét közbe, szimpátia alapján minimális simogatás és orál működőképes lehet. Aki a legjobb opciót ajánlja és belefér az kritériumokba azt fogjuk választani!
Kritériumok:
Maximum 45 éves korig
Igényes
Autóval rendelkező
Diszkrét
Sziasztok. Intelligens udvarolni tudó férfit keresünk harmadiknak. Min.elvárás : képed legyen az oldalon jó fej legyél és ne tolakodó. Ha nem választ kapsz tudd elfogadni.
Sziasztok. Mai nap Győrben lenne kedve találkozni valakinek hölgyek? Adatlapom kitöltve, privátban írj kérlek

Sziasztok! Gyms megyei lánnyal illetve párral ismerkednék tartós szexkapcsolatra
Jelen . Kedvesség, kellemes méret és diszkréció
(Ez egy válasz ViktorTailor üzenetére (2024. 04. 01. hétfő 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 01. hétfő 22:08

Sziasztok!
Kritériumok:
Maximum 45 éves korig
Igényes
Autóval rendelkező
Diszkrét
Kritériumok:
Maximum 45 éves korig
Igényes
Autóval rendelkező
Diszkrét
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Sziasztok!
Igényes, diszkrét pasiként, szombaton délután vagy kora este párhoz csatlakoznék hölgy örömére. Nyíregyháza,Kisvárda, Mátészalka városokban, utazás nem gond.
Igényes, diszkrét pasiként, szombaton délután vagy kora este párhoz csatlakoznék hölgy örömére. Nyíregyháza,Kisvárda, Mátészalka városokban, utazás nem gond.
Sziasztok!
Ismerkednék, barátkoznék az adatlapon megadottak alapján!
Ismerkednék, barátkoznék az adatlapon megadottak alapján!
Sziasztok
Tervezek ma este menni glory cafeba, ha esetleg lenne kedve egy hölgynek elkísérni, keressen üzenetben
Tervezek ma este menni glory cafeba, ha esetleg lenne kedve egy hölgynek elkísérni, keressen üzenetben

Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében utazni is tudok.
Sziasztok. Ma délután, este, éjszaka párhoz csatlakoznék harmadiknak. Én egy diszkrèt, ápolt, igényes pasi vagyok. Utazni tudok, mobilis vagyok, reális távolság nem akadály. Várom kedves leveleteket. Szép napot.
Sziasztok
Én egy sportos, tapasztalt, fiatal, budapesti srác vagyok, nagyobb intim mérettel. Szívesen csatlakoznék párokhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz Budapesten vagy Pest megyében. Helyem is van szóval fogadni is tudok ha úgy alakul, üzenetben elérhető vagyok de kérésre nagyon szívesen adok Skype vagy viber elérhetőséget is
gyógy és frissítő masszőr vagyok, de kicsit konyítok az erotikus masszázshoz is, amit szívesen is csinálok!
Én egy sportos, tapasztalt, fiatal, budapesti srác vagyok, nagyobb intim mérettel. Szívesen csatlakoznék párokhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz Budapesten vagy Pest megyében. Helyem is van szóval fogadni is tudok ha úgy alakul, üzenetben elérhető vagyok de kérésre nagyon szívesen adok Skype vagy viber elérhetőséget is

Június utolsó péntekjére keresnénk pár órára Pápa és Veszprém közötti 40-50 év közötti masszázshoz kicsit is értő igényes művelt diszkrét, normál testalkatú pasit egy kis wellnesre, kölcsönös szimpátia esetén egy közös játszadozásra. Tudjuk még távol van az időpont, de szeretnénk biztosra menni, és nem hoppon maradni, mint ahogyan már párszor megtörtént. Kérlek csak akkor jelentkezzél, ha megfelelsz az elvárásnak, és valóban lesz is bátorságod eljönni!
írtam privátban
írtam privátban
(Ez egy válasz kiral üzenetére (2024. 04. 02. kedd 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 02. kedd 08:44

Ápolt, intelligens 50-feletti férfit keresünk párom közös kényeztetésére. Részletek privátban.
Ápolt, intelligens 50-feletti férfit keresünk párom közös kényeztetésére. Részletek privátban.