Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok .
Péntek 06.07 estére keresek hölgyet , párt egy jó kalandra vagy huncutkodásra.
Péntek 06.07 estére keresek hölgyet , párt egy jó kalandra vagy huncutkodásra.
Sziasztok!Péntek este párt keresek Egerben az Allure wellnes részlegén,fürdőzés,szaunázás,szex.Magas izmos nagy farkú pasi vagyok.
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Keresünk!
Sziasztok. Szegedtől 40km terre keresünk férfit aki kettesben lenne a párommal. Kizárólag esti órában tehát csak akkor írj ha neked is megfelel az esti 22óra környéki találkozó!!!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Sziasztok. Szegedtől 40km terre keresünk férfit aki kettesben lenne a párommal. Kizárólag esti órában tehát csak akkor írj ha neked is megfelel az esti 22óra környéki találkozó!!!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Sziasztok.Idősebb hölgyet párt keresek.Diszkrét megbízható pasi vagyok
hali!pasit keresek ötvenes párhoz péntek estére győr mellett!
Ráckeve környékén valaki aki benne is van??
Szopnék kíváncsi hetero pasit Kecskeméten
Írj
Írj
Sziaszok Laci vagyok. 3. Kerületbe lakom szivesen ismerkednék hetero alapon. 3-ba már volt tapasztalatom.
Sziaszok Laci vagyok. 3. Kerületbe lakom szivesen ismerkednék hetero alapon. 3-ba már volt tapasztalatom.
Sziasztok. Nyíregyházi párhoz csatlakoznék.
Adatlapom szerint ismerkednék.
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
Irjatok
(Ez egy válasz Cilibaba1980 üzenetére (2024. 06. 05. szerda 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 05. szerda 13:27

Sziasztok! Budapesten helyel rendelkező srácot keresünk kizárólag a lány örömére
Keresünk!
Sziasztok. Páros akik fiút keresnek hosszútávra, hosszú éjszakákra? helyem is van de mobilis is vagyok.
Fiatal pár házibarátja lennék rendszeresen,barátsággal fűszerezve! Utazni tudok! Csak komolyak! Buzik,kamusok, hitegetők,ígérgetők azonnali tiltás!! Ennek tudatában jöhetnek a privát üzenetek! Szép napot!
Sziasztok! Budapesten helyel rendelkező srácot keresünk kizárólag a lány örömére
Napközben ráérő hölgyet vagy párt keresek egy kis kalandra
Enyhe bi is oké pároknál.