Ma este párhoz csatlakoznák vagy fogadnák.
Sziasztok!
Párt fogadnék ma délelött!
Párt fogadnék ma délelött!
hello
ismerkednék
ismerkednék

Üdv.Párt,hölgyet keresek. Helyem van.
Sziasztok.2024.03.23.-án swinger bulit tartok Nyíregyházán. Ha egy kellemes de egyben egy izgalmas estét szeretnétek egymással eltölteni vagy éppen a többes gabalyodás szerelmesei vagytok,itt arra is van lehetőségetek.Minden adott hozzá jakuzzi,szauna,szexhinta,tantra fotelek,a merészebbeknek andráskereszt.Finom ételek,tánc,zene és nem utolsó sorban forró hangulat,vidám befogadó társaság.Várom hölgyek,párok jelentkezését üzenetben.Fiúkat majd én keresek. További szép napocskát vagy estét. Puszi Kata .
Szombat éjszakára valaki szex? Mezőkövesd környéke
Sziasztok, Jelenleg Egerben keresek egy szimpi párt.
Nekem régi vágyam , hogy egyszer úgy nyalhassak egy szép puncit , hogy 69-ben vagyok a csajszival , miközben őt a párja hátulról , kutya pózban döngeti ! Így talán a tele élvezett punciát is tisztára nyalnám..Ilyen párt keresek , akivel ezt megélhetném ! Budapest vagy Pest megyében bárhol.....
Szép estét!
Párt keresek Félegyháza és környékén, akik színesítenék együttléteiket egy fiatal pasival.
Privát üzenetben jelentkezzetek.
100% diszkréció!
Párt keresek Félegyháza és környékén, akik színesítenék együttléteiket egy fiatal pasival.
Privát üzenetben jelentkezzetek.
100% diszkréció!

Sziasztok!
Ma autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagyobb farkú pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagyobb farkú pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok.
Ma este hetero párt vagy szóló hölgyet fogadnék.
Hely, kellemes méret, jó kedv, iq, eq biztosítva.
(Utazni is tudok - közép hu, észak kelet hu)
Ma este hetero párt vagy szóló hölgyet fogadnék.
Hely, kellemes méret, jó kedv, iq, eq biztosítva.
(Utazni is tudok - közép hu, észak kelet hu)
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Állandó partnert keresünk az adatlapunk szerint, csak a környékünkröl. Fotóval , kitöltött adatlappal.
Párokhoz csatlakoznék,enyhe bi dolgokban benne vagyok! Bp-Érd kke. Akár rendszeresen,hosszútávon is!
Sziasztok! Péntek, szombat este Őrségi pár akinek igénye lenne egy plusz pasira harmadiknak? Helyem lenne, örülnék egy igényes pár látogatásának. Egy szállodában leszek, minden izgalmas dologban partner lennék. Olyan párok írjanak akik el is mernek jönni ha megbeszéljük!
Pest megyében és környékén nagy mérettel hetero párhoz csatlakozna egy 39 éves sportos, ápolt pasi

Feleségem kényeztetésére, heteró alapon keresünk egy srácot. Várhatóan április 5 vagy 6-a lenne a "buli".
Helyszín pontosan még nem tisztázott, de valahol nyugat-dunántúlon leszünk.
Érdeklődőket privátban fogadunk.
Helyszín pontosan még nem tisztázott, de valahol nyugat-dunántúlon leszünk.
Érdeklődőket privátban fogadunk.
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (03.21.) estére.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését. szép napot
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését. szép napot
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok...