Szép estét Budapest és környékén párral ismerkednék lehetőleg hosszú távú kapcsolat reményében!
Sziasztok spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is vannak e itt erre nyitott parok? Pest és pestmegyében gondolkodok....
Ma estére-éjszakára keresek igényes, diszkrét lányt, párt mindenre nyitottan, de ahogy Ti szeretnétek. Én épolt, sportos, fiatalos pasi vagyok. ÍRJATOK!!! BUDAPEST ÉS KÖRNYÉKE
Tudok menni!
Tudok menni!
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb baráti társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb
Voltam már párokkal 3-as és cuckold témában is.
Illetve, kisebb baráti társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb
Voltam már párokkal 3-as és cuckold témában is.
Sziasztok! Holnap, azaz péntek késő este, éjszaka örömmel meglátogatnék igényes, diszkrét párt otthonában, vagy szállodában. Kor mellékes. Minden izgalmas játékban a partneretek lennék. Privátban keressetek!
Pesten keresek párt ma estére.Helyem van,de utazni is tudok.
Sziasztok irtam nektek pm.
(Ez egy válasz szexanejemel üzenetére (2024. 02. 22. csütörtök 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 22. csütörtök 12:16

Sziasztok, párom részére keresnénk állandó lehetőleg 28-55 között lévő megbízható férfit tartós kapcsolatra házibarátnak !
Sziasztok, párom részére keresnénk állandó lehetőleg 28-55 között lévő megbízható férfit tartós kapcsolatra házibarátnak !
Hello. Hölgy részére keresek masszőrt. Este 22 óra utáni tudnánk fogadni Miskolcon.
Elérhetőséget privatvan kérnék.
Elérhetőséget privatvan kérnék.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ne legyél rest elolvasni, lehet egymást keressük
Ne legyél rest elolvasni, lehet egymást keressük

Sziasztok! Győr és környékén ismerkednék
Sziasztok!
Valóban 23 cm-es cerkával ,budapesti heteró pár játszótársa lennék biszkréten .
Valóban 23 cm-es cerkával ,budapesti heteró pár játszótársa lennék biszkréten .
Sziasztok!
Hölgyek,párok társaságát keresem akik tényleg szeretik ha a játékszer "nagy" és nem csak írkálják!
Hölgyek,párok társaságát keresem akik tényleg szeretik ha a játékszer "nagy" és nem csak írkálják!
Van kedvetek megismerkedni?
(Ez egy válasz Npar22 üzenetére (2024. 02. 16. péntek 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok ketten egy punciban dologra nyitott párokl ersetleg?
Pesten fogadnék ma este párt otthonomban.
Sziasztok szivesen csatlakoznék
(Ez egy válasz RolandIldikó üzenetére (2024. 02. 21. szerda 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 21. szerda 18:58

Sziasztok!
Hétvégére (szombat, vasárnap) partnert keresünk hölgy örömére!

Sziasztok!

Holnaptó szerdáig keresek igényes, diszkrét lányt, párt mindenre nyitottan, de ahogy Ti szeretnétek. Én épolt, sportos, fiatalos pasi vagyok. ÍRJATOK!
MISKOLC_BUDAPEST VONAL ÉS KÖRNYÉKE
MISKOLC_BUDAPEST VONAL ÉS KÖRNYÉKE
Keresek most egy szép puncit, akár pár női tagját, aki befogadná és élvezné a nagy farkamat! Nyitott vagyok mindenre! Győr és környéke!