Hm Kellemes hölgy lehet!!
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2024. 02. 11. vasárnap 05:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 11. vasárnap 05:59

Feleség dupla örömére és jövő heti találkára keresünk férfit .
Sziasztok! Ma estére keresünk határozott/domináns, kezdeményező, tapasztalt, jó kiállású, átlagnál nagyobb farkú pasit kizárólag cuckoldra! Helyünk Budapesten van. Masszírozni tudás előny! Üzeneteket privátba várunk!
sziasztok ketten egy punciban dologra nyitott párok vannak e itt akit szinten izgatná a dolog? hely kellene utazni tudnek!
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok, kemény, kitartó, eres fasszal szexpartnert keres egy szexi maci, párhoz is csatlakozom. Képeim az adatlapomon vannak. Keressetek bizalommal. Helyem is van.
Igényes 50+os párokkal ismerkedne egy potens sportos férfi. (Creampie, cuckold, bukakke, stb..stb.)
Feleség dupla örömére és jövő heti találkára keresünk férfit .
Sziasztok.
Pár aki ma este találkozna?
Helyem van Szalkszentmártonba.
Pár aki ma este találkozna?
Helyem van Szalkszentmártonba.
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma.
Kaposváron van olyan hölgy vagy pár akiknek kellene meg egy diszkrét férfi? Nem vagyok független, ezert kevés a szabadidőm. Ha így is jó keressetek. Ha igen akkor írj privire viber elérhetőseget!
Kaposváron van olyan hölgy vagy pár akiknek kellene meg egy diszkrét férfi? Nem vagyok független, ezert kevés a szabadidőm. Ha így is jó keressetek. Ha igen akkor írj privire viber elérhetőseget!
Ma estére fogadni tudó 50 feletti hölgyet vagy párt keresek heteró alapon. 40-es igényes, ápolt potens pasi vagyok.
Budapesti hölgy valentin napi ajándéka lennék. Akár cuckold is játszik.

Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Ma párhoz csatlakoznék Budapesten.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok!
Fiatal, budapesti pasiként szívesen néznék párokat szex közben. Én közben magamat kényeztetném. Ha igény van rá, természetesen többről is lehet szó!
Keressetek üzenetben!
Fiatal, budapesti pasiként szívesen néznék párokat szex közben. Én közben magamat kényeztetném. Ha igény van rá, természetesen többről is lehet szó!

Keressetek üzenetben!

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!Párral ismerkednék,csatlakoznék hosszú távra hármashoz Budapest és környékéröl.
Sziasztok! Ma este párhoz csatlakoznék. Utazni tudok.