Hétvégére keresünk pasi beszállót hetero alapon feleségem örömére. Hely Veszprém mellett. Korban hozzánk illő,igényes,egyedülálló pasit szeretnénk Veszprém környékéről. Ha nem te leszel az emberünk vagy nincs képed ide feltöltve akkor nem is válaszolok bocsi. Ha téged akarunk akkor arcképes fénykép csere szükséges a találkozó előtt, ha ezt nem tudod elfogadni nem téged keresünk.
Szőrös puncit nyalnàk ki jó hosszasan Győr és környékén én 33 éves hetero pasi vagyok mindenre nyitott írj privátban
Sziasztok! Ma estére keresném egy pár társaságát Győr és 100 km-es körzetében. Többesben tapasztalt pasi vagyok, akinek nincs programja estére. Ha szimpatikus vagyok, akkor ismerkedjünk meg!
Sziasztok. Komárom ,Esztergom környèki párhoz csatlakoznék.
Sziasztok! Igényes, nagy méretű férfiként keresnék szombat este egy érett, budapesti párt.
Sziasztok nagyob méretü ffi késö este .
Budapesten mostanában pár?
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma este Kedd (01.16.) !
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Várom jelentkezésetek és ismerkedjünk szép napot!
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Várom jelentkezésetek és ismerkedjünk szép napot!
Nem tudok írni üzenetet
(Ez egy válasz puncimokus70 üzenetére (2024. 01. 16. kedd 05:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is szívesen csatlakozók
(Ez egy válasz puncimokus70 üzenetére (2024. 01. 16. kedd 05:59), amit ide kattintva olvashatsz)
De jó lenne!
Sziasztok. duci ,telt hölgyet keresek vagy ilyen hölgytagú párt. akik kitartónagy farkú pasit keresnek.
ápoltság ,diszkréció fontos. Kor mellékes.Budapest.helyem van ,de ésszerű távolságba utazok is.
ápoltság ,diszkréció fontos. Kor mellékes.Budapest.helyem van ,de ésszerű távolságba utazok is.
helló!
Sárospatak - Sátoraljaújhely és környékén ( Bodrogköz és Hegyköz, szlovák terület is ) párhoz csatlakoznék ( cuckold, 1+2 , stb. )
Helyem van, utazni tudok.
Sárospatak - Sátoraljaújhely és környékén ( Bodrogköz és Hegyköz, szlovák terület is ) párhoz csatlakoznék ( cuckold, 1+2 , stb. )
Helyem van, utazni tudok.
Pasit keresünk ma estére!
Sziasztok! Budapest és Déli vonzáskörzetében Párral szeretnék ismerkedni,lehetőleg hosszabb távú kapcsolat reményében!
Sziasztok!!
Holnap délután Budapest-Kaposvár között ismerkednék hölgyel vagy párral.
Normális diszkrét hetero pasi vagyok.
Holnap délután Budapest-Kaposvár között ismerkednék hölgyel vagy párral.
Normális diszkrét hetero pasi vagyok.
Kaposváron van olyan hölgy vagy pár akiknek kellene meg egy diszkrét férfi? Nem vagyok független, ezert kevés a szabadidőm. Ha így is jó keressetek. Ha igen akkor írj privire viber elérhetőseget!
sziasztok nőt vagy párt keresek pápa és környéke