Halliho! Hosszú hétvégén szívesen találkoznék párokkal hölgyekkel helyem van de utazni is tudok kinek lenne kedve akár tabuk nélkül találkozni?
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, igényes párhoz csatlakozna a hölgy örömére. A hölgy örömére a szexben nincs tabu! Személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás! Győr
Sziasztok. Ma este, éjszaka párhoz csatlakoznék harmadiknak. Én egy diszkrèt, ápolt, igényes pasi vagyok. Utazni tudok, mobilis vagyok, reális távolság nem akadály. Várom kedves leveleteket. Szép napot
Sziasztok! Van esetleg olyan Hölgy vagy Pár akik egy Középkorú Férfi társaságát keresik kellemes érzéki kapcsolatra!
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében utazni is tudok.
Sziasztok! 183/80, sportos, kemény farkú, 42 éves, hetero pasikènt csatlakoznèk lanyokhoz, párokhoz, minden földi, de hetero finomsagra..
Párral ismerkednék..Én Budapesti átlagos,szolid heteró 41 éves Férfi.Infók adatlapomon Bp. és környéke
Sziasztok

Sziasztok! Egész hosszú hétvégén, húsvétkor is csatlakoznék párhoz, a hölgy örömére. Akár közös program is. Heves megye, Nógrád és Jász megyékben.
Üdv! Párral ismerkednék
Enyhe bi is lehet

sziasztok párokkal hölgyekkel ismerkednék taliznék heteró alapon minden jóba benne vagyok akinek szimpi vagyok nyugodtan írjon privibe Zala Vas Veszprém megyéből
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok MA estére keresek PÁRT vagy LÁNYT! pest és nógrád megye. amiben benne vagyok: kukkolás, orál oda vissza,3as szex, cucckold, esetleg csak a lány kiveri az idegen farkat,de egy jó beszélgetésben is benne vagyok. várom privát leveleket sziasztok
Sziasztok! Kapcsolatra jelöltelek titeket ahol megadtam a telefonszámom
várom válaszotokat!
(Ez egy válasz timellapar üzenetére (2024. 03. 28. csütörtök 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 28. csütörtök 13:29

Ma estére Budapest vagy Dél -pest környékén potens pasit keresünk hetero alapon hölgy tag kényeztetésére elő Húsvéti alsó locsolásra.. Viber számmal jelentkezz ez fontos
Ma estére Budapest vagy Dél -pest környékén potens pasit keresünk hetero alapon hölgy tag kényeztetésére elő Húsvéti alsó locsolásra.. Viber számmal jelentkezz ez fontos
Sziasztok. Húsvét vasárnapra keresek partnert, pár vagy hölgy személyében, hetero alapon.
Sziasztok. Ma délután, este, éjszaka párhoz csatlakoznék harmadiknak. Én egy diszkrèt, ápolt, igényes pasi vagyok. Utazni tudok, mobilis vagyok, reális távolság nem akadály. Várom kedves leveleteket. Szép napot.
Sziasztok! Egész hétvégén, húsvétkor is csatlakoznék párhoz, a hölgy örömére. Akár közös program is.. Heves megye, Nógrád és Jász megyékben.
Sziasztok.Ma egész nap várom hölgy, pár társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Ha közös a szimpátia bármi lehet.Várom üzeneted.