Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.

Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma este Péntek (01.12.) !
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Várom jelentkezésetek és ismerkedjünk szép napot!
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Várom jelentkezésetek és ismerkedjünk szép napot!

helló
kalandoznék
olvasd el az adatlapom és mindent megtudsz belőle
utána privátban írjatok rám
kalandoznék

utána privátban írjatok rám
Párhoz társúlnék,enyhe bi oké! Imádom a spermás puncit tisztára nyalni! Ehez keresek párt 48 éves korig.
Hosszútávra keresünk 50 év feletti, kisebb farkú hetero férfit, aki szeretne rendszeresen beleélvezni egy finom, dúsan szőrös pinába. Intim kép nélkül ne keress!
A nick név alapján.... Ami már köbözhető 25-30
(Ez egy válasz macso80 üzenetére (2024. 01. 11. csütörtök 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok Péntek, vagy Szombat estére keresek Bp-i hölgyet, párt , Szívesen csatlakoznék SW házi buliba is .
Megbízható diszkrét, találkozni is merő pasi vagyok .
Laci
Megbízható diszkrét, találkozni is merő pasi vagyok .
Laci
Szia
Nálad mit jelent a nagy méret?
(Ez egy válasz fatelep8485 üzenetére (2024. 01. 10. szerda 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 10. szerda 22:21
Nálad mit jelent a nagy méret?

Sziasztok. Szombat estére keresünk egy fiatal nagyméretű pasit
Sziasztok,párt keresek adatlapomon szerint! A fotók valósak!!!!! Szeretem a szexi játékokat!igazi izgató szexi izgatás,csábítás,szem bekötős játék a hölgy részére és még sok kis szexi játék!!!
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, igényes párhoz csatlakozna! Győr.
Sziasztok!
Miskolci, ápolt, független, tapasztalattal rendelkező, 42 éves pasiként, ismerkednék párokkal vagy hölgyekkel a környékről. Lakással és autóval rendelkezem, így nem gond a találkozás. Ápoltság, igényesség, diszkréció, adott és elvárt! Privát üzeneteket várok.
Miskolci, ápolt, független, tapasztalattal rendelkező, 42 éves pasiként, ismerkednék párokkal vagy hölgyekkel a környékről. Lakással és autóval rendelkezem, így nem gond a találkozás. Ápoltság, igényesség, diszkréció, adott és elvárt! Privát üzeneteket várok.
Sziasztok! Igényes párhoz csatlakoznék Pest illetve Fejér-megyében. Én 37éves és 191cm magas vagyok.A többit privátban
Sziasztok! Szekszárd környékről potens pasi? Intelligencia higénia diszkréció! 40-50 év között! Igérgetők kíméljenek!
Budapesten keresek párt helyem van zugloban 34 eves vagyok
Budapest és környékéről keresek partnereket, írj!
Sziasztok! CD kedvelő biszex párt fogadnék Budapesten egy délutáni játékra. Kulturált, vékony férfi, helyem van.
Sziasztok! Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Találkozzunk és szexeljünk! Maximális diszkréció! Autós kaland is érdekelne! Írj, írjatok!
Érett nővel leveleznék! 27é Peti