Pécs és környékén valakik?
Sziasztok! Olyan párt, illetve nőt keresek, akik kifejezetten az extra nagy intimet kedvelik!

Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, igényes párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Punci nyalás, szendvics szex vagy amit szeretnétek. Képet nem küldözgetek, személyes tali. Győr
Sziasztok írtam nektek. Pm.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 05. hétfő 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 05. hétfő 14:15
Törölt felhasználó (4697469)

Sziasztok, szeretnénk egy férfit bevenni magunkhoz a hölgy örömére. Teljesen kezdők vagyunk.
Sziasztok, szeretnénk egy férfit bevenni magunkhoz a hölgy örömére. Teljesen kezdők vagyunk.
Sziasztok
Szivesen csatlakoznék hozzátok. Irok pm..
Sziasztok. (Ez egy válasz Paros9184 üzenetére (2024. 02. 05. hétfő 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 05. hétfő 10:54
Szivesen csatlakoznék hozzátok. Irok pm..
Sziasztok. (Ez egy válasz Paros9184 üzenetére (2024. 02. 05. hétfő 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagyobb méretű, ápolt, potens pasikat keresünk a hölgy örömére. Kisgyermekes házaspár vagyunk, csak az esti órákban érünk rá! P&G
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!

Nagyobb méretű, ápolt, potens pasikat keresünk a hölgy örömére. Kisgyermekes házaspár vagyunk, csak az esti órákban érünk rá! P&G
Sziasztok.
A héten napközben párnál besegítenék esetleg Cuckold élmény fokozásában, de akár egy orállal a hölgynél. Hetero vagyok!
Ápolt, intelligens párokat keresek.
Dunántúl Balatontól északi része.
Privát üzenetben írjatok.
Sziasztok.
A héten napközben párnál besegítenék esetleg Cuckold élmény fokozásában, de akár egy orállal a hölgynél. Hetero vagyok!
Ápolt, intelligens párokat keresek.
Dunántúl Balatontól északi része.
Privát üzenetben írjatok.
Sziasztok.
Sziasztok,
Szívesen ismerkednénk párokka vagy lányokkal, akiket izgatna egyszerre több férfi, akár átéltétek már, vagy még csak fantáziáltok róla
cuckold jelleggel is...
Nem teljesen hétköznapi többes az amit keresünk... 26 és 41 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. A képezeletedre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Szívesen ismerkednénk párokka vagy lányokkal, akiket izgatna egyszerre több férfi, akár átéltétek már, vagy még csak fantáziáltok róla

Nem teljesen hétköznapi többes az amit keresünk... 26 és 41 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. A képezeletedre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Sziasztok! Valós , komoly párral ismerkednék hosszabb távra, ha lehet.Privátban a többit.Köszönöm!
Igényes potens férfi ismerkedne Bevállalós, Igényes Párral!
Sziasztok. Ma este vagy holnap délelőtt szivesen csatlakoznék hölgyek örömére, hetero alapon 15, 13, 14 ker környékén
Szívesen kapcsolódnék lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal.
Kölcsönös szimpátia esetén Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Ápolt maximálisan igényes megjelenés adott és elvárt!
Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Kölcsönös szimpátia esetén Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Ápolt maximálisan igényes megjelenés adott és elvárt!
Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Párokat kukkolnék vagy hallgatnék szex közben Budapesten!
Viber van, utazni tudok!
Viber van, utazni tudok!
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma 16óraés 24 óra között (02.4) !
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Várom jelentkezésetek !
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Várom jelentkezésetek !
Sziasztok!
Hétfő vagy kedden bármikor jó nekem.
Hölgy vagy pár a Balaton körül wellnessben vagy hotel is szóba jöhet, utazni tudok bárhova
178 magas 82 kg igényes pasi vagyok 43 éves borotvált
Írj privatban
Hétfő vagy kedden bármikor jó nekem.
Hölgy vagy pár a Balaton körül wellnessben vagy hotel is szóba jöhet, utazni tudok bárhova
178 magas 82 kg igényes pasi vagyok 43 éves borotvált
Írj privatban
Pároknak fokoznám az élvezetit, vágyait
1-2 órás találkák nem igazán érdekelnek. Olyan párt keresek akik szabadok és szeretnek egész éjjel hódolni a vágyaknak gátlástalanul. Együtt bármit
Adatlapomon minden megtalálható. Képek is. Telefonos kontakt is fontos!! Tehát kamuk feleslegesen írnak.

Ma este pár vagy hölgy aki szivesen kalandozna?
Sziasztok!Párral ismerkednék,csatlakoznék hosszú távra hármashoz Budapest és környékéröl.