Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, igényes párhoz csatlakozna a hőlgy örömére! Győr
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok. Tudom, hogy extra extrém, de egyedül vagyok ma. hölgy vagy pár? (helyem van)
Sziasztok! Debrecenben csatlakoznék párhoz, társasághoz, szívesen masszírozok, nézek vagy beszállok. Igényes, fitt, egészséges, helyes, jófej srácnak mondanak, és 36 év alatti korosztályt keresek. Ha érdekel a dolog, írjatok privát üzenetet
Köszi és kellemes ünnepeket!

Sziasztok! Ünnepeket nézve lenne hölgy vagy pár aki(k) egy pasi társaságát keresné(k)
Ápolt, borotvált nagy méretu pasi vagyok. Utazás nem gond
Ápolt, borotvált nagy méretu pasi vagyok. Utazás nem gond

Sziasztok!Párral ismerkednék,csatlakoznék hosszú távra hármashoz Budapest és környékéröl.
Tegyük kellemessé az ünnepeket! Hellyel potenciával rendelkező férfi vagyok! Találkozzunk!
Pécsen hetero alapon a hölgy örömére csatlakoznék hármashoz négyeshez!
Írtam nektek!
(Ez egy válasz Tomi-Alexa üzenetére (2023. 12. 17. vasárnap 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 17. vasárnap 19:52

Sziasztok. Szegeden keresünk!
Terhes feleségem részére keresünk!!
Igényes 23/25éves pár vagyunk...Kizárólag 25 év felett és 50 év alatt keresünk!
Valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk, cuckoldra(párommal kettesben lenne a plusz fél). Vagy hármasra.
Terhes feleségem részére keresünk!!
Igényes 23/25éves pár vagyunk...Kizárólag 25 év felett és 50 év alatt keresünk!
Valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk, cuckoldra(párommal kettesben lenne a plusz fél). Vagy hármasra.
Szép estét! Ápolt, igényes diszkrét férfiként, hölgy, pár hölgy tagjának örömére csatlakoznék most este.
Sziasztok
Spontán találkozóra keresek valós párt…
Moto
Spontán találkozóra keresek valós párt…

Moto
Kaposvári pár? Ahol a hölgy ki van tágulva és kellne még egy
szerszám?Diszkreten. Hely kell. Privire írjatok!
szerszám?Diszkreten. Hely kell. Privire írjatok!
Ma estére keresünk sportos fiút, klubb látogatáshoz.
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
Sziasztok kedves hölgyek/ párok.
Csak punci nyalás újazással fűszerezve karácsonyi ajándéknak érdekel benneteket?
Nem várok viszonzást….de ha kapok annak örülnék!
Átlagos és arányosan telt csajok jönnek be.
Korhatár nincs
Privát üzenetek várok
Budapest
Csak punci nyalás újazással fűszerezve karácsonyi ajándéknak érdekel benneteket?
Nem várok viszonzást….de ha kapok annak örülnék!
Átlagos és arányosan telt csajok jönnek be.
Korhatár nincs
Privát üzenetek várok
Budapest
Sziasztok! Kecskemét és környékén szeretnék ismerkedni párokkal,szívesen csatlakoznék harmadiknak a hölgy örömére.
Sziasztok dec 26 estére keresem pár társaságát heteró alapon. Utazás nem jelent problémát.
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék adatlapom szerint, a hölgy kiadós kényeztetésére ma este…Utazni tudok.
Sziasztok.
Ápolt , 28 éves úrként keresek párt vagy akár bulit Pest megyében vagy Komárom megyében. Érettebb pároknak is örülnék.
Ápolt , 28 éves úrként keresek párt vagy akár bulit Pest megyében vagy Komárom megyében. Érettebb pároknak is örülnék.