Hellp,
Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
13.kerületben lakom, Viberem van! Szeretek úgy puncit nyalni, miközben dugják!
Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
13.kerületben lakom, Viberem van! Szeretek úgy puncit nyalni, miközben dugják!
Feleség szopna ma késő este érden.
Arcképes,és intimfotód legyen.
Lehetőség szerint,nagy méretű,imntim tájon borotvált pasit keresünk.
Csak az írjon aki tud is jönni a jelzett időpontban.
Szép estét.
Arcképes,és intimfotód legyen.
Lehetőség szerint,nagy méretű,imntim tájon borotvált pasit keresünk.
Csak az írjon aki tud is jönni a jelzett időpontban.
Szép estét.
Sziasztok! Péntek estére keresünk fogadni tudó párt minden jóra!
(zala, veszprém, somogy, vas megyékből)

Budapesti fiatal pár társaságát keresem, ma este egy kis lazulásra, ahol a hölgyet a barátjával közösen kényeztethetnénk. Ápolt, intelligens, maximálisan diszkrét, fiatalos (37 éves) és potens pasi vagyok. Fogadni tudnálak titeket, ha szeretnétek egy görbe estét csak keressetek üzenetben. (420-friendly)
az Barátom Bré...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 19. kedd 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 19. kedd 12:34

Törölt felhasználó (4725040)

Cuckoldra keresek párt,ahol a férj,partner előtt dugom a feleséget,baratnőt... Imádom ha azt látom hogy a másik élvezi,nekem ettől áll fel csak igazán... illetve találkoznék komoly páral ,aki mindent szeret és tud is élvezni...minőségi szexet adok... megkapod amire rég vágyotok!

Törölt felhasználó (4725040)

Cuckoldra keresek párt,ahol a férj,partner előtt dugom a feleséget,baratnőt... Imádom ha azt látom hogy a másik élvezi,nekem ettől áll fel csak igazán... illetve találkoznék komoly páral ,aki mindent szeret és tud is élvezni...minőségi szexet adok... megkapod amire rég vágyotok!
Sziasztok! Ma ráérek Győrben, élményt, élvezetet keresek!
Nekem nem engedi sajnos!
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2023. 12. 19. kedd 06:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Duci, telt hölgy vagy ilyen hölgytagú pár házibarátja lennék BP.
Mért te nem tudsz ?
(Ez egy válasz Tomi88 üzenetére (2023. 12. 19. kedd 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Irjatok rám privátban!
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2023. 12. 19. kedd 06:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 19. kedd 06:40

A héten szívesen fogadnánk férfit feleség többes örömére .
A héten szívesen fogadnánk férfit feleség többes örömére .
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok...üdv.
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek. Helyem van, de Ajka 50km-es körzetében utazni is tudok.
Sopronban ismerkednék.
Sziasztok! Két ünnep között családlátogatáson leszünk Balatonvilágos, Lepsény, Siófok környékén. Dec. 29-én kibérelnénk a feleségemmel egy apartmant, vagy meglátogatnánk valakit ezen a területen. 3. Férfi beszállót, intelligenset, hozzánk passzolót, illetve ugyan ezen paraméterekkel párt keresünk esti időtöltésre.
Csak arcképes, és csak épkézláb levelekre válaszolunk, 3. Ferfi beszálló esetén fontos tudni, hogy a Hölgy tagunk élvezete a legfontosabb ebben az esetben.
Részletek privátban.
Csak arcképes, és csak épkézláb levelekre válaszolunk, 3. Ferfi beszálló esetén fontos tudni, hogy a Hölgy tagunk élvezete a legfontosabb ebben az esetben.
Részletek privátban.
Szerdán Bécsbe megyek autóval. Utitarsat keresek hölgy vagy pár személyében.
Sziasztok. Budapest belvarosaban igenyes pasikent szerda este egy part vendegul latnek.
Házas nőket kényeztetnék Budapesten. 23 éves, sportos, igényes férfi vagyok. Kép a profilon