Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok Miskolcon lakásomon fogadnék párokat. Akár csak nézőként is
Szia .férfi 38 pocakos nö 52 molett pár vagyunk hellyel rendelkező férfit keresünk hármas szexhez. Enyhe bi alapon , orál szex a fiúknak. Oda vissza és közösen a növel egymást.
50-es szentendrei párként enyhén bi, sportos, érzékeny, kisfarkú pasit keresünk!
Sziasztok.
Mai, Valentin napi alkalomból csatlakoznék párhoz cuckold, vagy hármas céljából.
Mától egészen vasárnapig van szabadidőm, privátban keressetek bizalommal.
Hetero vagyok, adatlapom szerint!
Szép napot!
Mai, Valentin napi alkalomból csatlakoznék párhoz cuckold, vagy hármas céljából.
Mától egészen vasárnapig van szabadidőm, privátban keressetek bizalommal.
Hetero vagyok, adatlapom szerint!
Szép napot!
Budapest és környékén keresek adatlapnak megfelelően, írj.
Pasit szopnèk a pàrja (hôlgy) elôtt, ahog nèzi
Sziasztok. Ma 4 után a szépvölgyin leszek szívesen csatlakoznék párhoz.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Pest megyében !
(Ez egy válasz Martinho777 üzenetére (2024. 02. 14. szerda 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 14. szerda 08:56

Sziasztok parokhoz csatlakoznèk privát üzenetben írjatok elérhetőséget Viber preferálva
Sziasztok parokhoz csatlakoznèk privát üzenetben írjatok elérhetőséget Viber preferálva
Sziasztok,
Párral ismerkednék, hetero alapon, tapasztalatom van.
Bp. Pest megye.
Ui. Sajnos ide kell írnom, hogy magukat párnak kiadó személyek NE.
Párral ismerkednék, hetero alapon, tapasztalatom van.
Bp. Pest megye.
Ui. Sajnos ide kell írnom, hogy magukat párnak kiadó személyek NE.
Ma ki szona le Ózd delutann
Igazi meglepi lenne
(Ez egy válasz 22-6nemvicc üzenetére (2024. 02. 14. szerda 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 14. szerda 06:36

sziasztok
Valentin napi vagy hétvégi meglepetés lennék hölgy számára párokkal is szívesen ismerkedem hetero alapon
30 éves valóban sportos ápolt igényes potens srác vagyok extra mérettel ha szükséges találka hellyel : )
Valentin napi vagy hétvégi meglepetés lennék hölgy számára párokkal is szívesen ismerkedem hetero alapon
30 éves valóban sportos ápolt igényes potens srác vagyok extra mérettel ha szükséges találka hellyel : )
sziasztok
Sziasztok!
Most ráérő hölgy aki kényeztetésre vágyik lenne? Helyem 11.kerben van!
Puszi
Most ráérő hölgy aki kényeztetésre vágyik lenne? Helyem 11.kerben van!
Puszi
Sziasztok, holnap délután-estére (szerda) Budapesten keresünk párommal fiatal fiút (22-30) éves kor között aki velünk töltené a valentin estét hármasban, hetero alapon.
Írj privátban elérhetőséget is.

Írj privátban elérhetőséget is.
Holnap napközben Budapesten raérő, csinos Hölgy vagy Pár? Gyengém a kis formás popó. Nagyon szívesen találkoznék valakivel. Írj bátran!
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnének egy középkorú Férfi társaságát!
Sziasztok!
Ma este hölgyhöz,pàrhoz csatlakoznèk!
Ma este hölgyhöz,pàrhoz csatlakoznèk!