Budapesten ma pár? Hely ok.
Sziasztok
Pasit keresünk feleség közös kényeztetésére..
Kérjük csak olyanok írjanak ,akik komolyan is gondolják..
Sajnos sok az álmodozó..
Győr és környékéről keresünk legfőképpen..
Egyedülálló vagy előny,ha nem az se gond,de tudj időt szakítani ránk.
Arra járok fuvarba kíméljenek.
Pasit keresünk feleség közös kényeztetésére..
Kérjük csak olyanok írjanak ,akik komolyan is gondolják..
Sajnos sok az álmodozó..
Győr és környékéről keresünk legfőképpen..
Egyedülálló vagy előny,ha nem az se gond,de tudj időt szakítani ránk.
Arra járok fuvarba kíméljenek.
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok szombat estére keresünk fiút max 26 èves kor ig Budapesten.
Pesten fogadnèk párt ma este.
sziasztok feleseget kényeztetnek "hasznalnek" a férje elott akit ez izgatná (cuckold) Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok. A mai nap folyamán kb 15 óráig bezárólag helyet biztosítanék párnak érden. Mindössze nézni szeretnélek benneteket,illetve ha szerernétek több is lehetséges.
Csongrád megyéből párt keresek hosszú távra, vagy hölgyet, rendszeres találkozásokhoz.
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
Sziasztok!
Hétvégre keresnék kalandozni vágyó párt (esetleg magányos hölgyet, bár erre itt a minimálisnál is kevesebb esély van), hely megoldott, egyeztetés privátban.
Hétvégre keresnék kalandozni vágyó párt (esetleg magányos hölgyet, bár erre itt a minimálisnál is kevesebb esély van), hely megoldott, egyeztetés privátban.
Sziasztok! Heti 2-3 nap ingázok Szeged és Budapest között. Útitársam, vagy útitársaimat keresem lányok/asszonyok, vagy párok személyében. Elvárás: beszélgessünk egy jót! Ha valakit érdekel privát üzenetben jelezze.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Pécsen érett hölgyet kényeztetnék esetleg párhoz csatlakoznék a hölgy örömére hetero alapon!
Szolnok
50+ bi hapsi partnert keres
50+ bi hapsi partnert keres

Sziasztok! a héten délutánonként ráérnénk egy kalandra
Sziasztok nagy intim méretel rendelkező férfit keresunk cuckoldra vagy állandó hazibarárnak. I
Sziasztok nagy intim méretel rendelkező férfit keresunk cuckoldra vagy állandó hazibarárnak. I
Sziasztok! a héten délutánonként ráérnénk egy kalandra
Sziasztok!
GPS koordinátákkal fogom kezdeni. Nem szokásom, így most mindenkitől elnézést kérek.
Hatvan közeléből keresek egy aranyos normális párt, akivel áldozhatunk közösen a többes szex oltárán.
Komoly gondolkozással bíró, egymást valóban szerető partnerekkel szeretnék ismerkedni, akiknek már minimális tapasztalata azért van ezen a téren.
Olyanok írjanak, akik valóban mernek is találkozni.
Igyekszem aktívan sportolni, ápoltnak tartom magam. Illetve ilyen jellegű kapcsolatoknál diszkrét vagyok.
Hosszabb távra keresek egy párt.
Nem zavar, ha a páros férfi tagja bi. Ellenben én maradnék a heteroszexuális vonalon.
Ha van lehetőség 4-es is néha opció. Ez nálam is attól függ, ha éppen van párkapcsolatom nyitott -e a többesre.
S akkor is csak közösen keresünk partnereket.
Tehát diszkréció adott és elvárt.
GPS koordinátákkal fogom kezdeni. Nem szokásom, így most mindenkitől elnézést kérek.
Hatvan közeléből keresek egy aranyos normális párt, akivel áldozhatunk közösen a többes szex oltárán.
Komoly gondolkozással bíró, egymást valóban szerető partnerekkel szeretnék ismerkedni, akiknek már minimális tapasztalata azért van ezen a téren.
Olyanok írjanak, akik valóban mernek is találkozni.
Igyekszem aktívan sportolni, ápoltnak tartom magam. Illetve ilyen jellegű kapcsolatoknál diszkrét vagyok.
Hosszabb távra keresek egy párt.
Nem zavar, ha a páros férfi tagja bi. Ellenben én maradnék a heteroszexuális vonalon.
Ha van lehetőség 4-es is néha opció. Ez nálam is attól függ, ha éppen van párkapcsolatom nyitott -e a többesre.
S akkor is csak közösen keresünk partnereket.
Tehát diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok. Idősebb Párral ismerkednék!!!
Pesten fogadnék párt ma este.