Sziasztok! Nyugdíjas korú párhoz csatlakoznék
szívesen utaznék akár messzebbre is

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok! Hétvége folyamán akár a nappali órákban is feleséget masszíroznék, kényeztetnék a férje előtt. Tartós házibarát is lennék, közös programokkal. Utazni tudok, fogadni nem..
Sziasztok !
Holnap (Szerda) estére ápolt kulturált férfiként szívesen csatlakoznék Szekszárdon 35-60 közötti átlagos valós párhoz házaspárhoz harmadiknak diszkrét együttléthez a hölgy örömére kényeztetéséhez. Ha van olyan aki férfit keres és randizna írjon privátba !
Holnap (Szerda) estére ápolt kulturált férfiként szívesen csatlakoznék Szekszárdon 35-60 közötti átlagos valós párhoz házaspárhoz harmadiknak diszkrét együttléthez a hölgy örömére kényeztetéséhez. Ha van olyan aki férfit keres és randizna írjon privátba !
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

Sziasztok! Olyan párt keresek, akik szeretik az extra nagy intimet!
Párhoz csatlakoznák, Győr és környékén.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket...
Elsősorban Somogy és Baranya megyei válaszokat várok...
Heteroszexuális beállítottságú vagyok.
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket...
Elsősorban Somogy és Baranya megyei válaszokat várok...
Heteroszexuális beállítottságú vagyok.

Sziasztok! Adatlapunkban leírt feltételeknek megfelelő pasit keresünk!

Sziasztok 03,11 vagy 12 estère keresek Bpi pàrt hölgyet,csajszit .
Sziasztok. Intelligens, szexcentrikus kitartó pasi, kemény vastag farokkal pár házibarátja lenne
Képek adatlapon!

Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas párral ismerkedne..
Moto
Hármasban tapasztalt pasas párral ismerkedne..

Moto
sziasztok feleseget dugnek a férje elott ha van ilyen pasi akit ez izgatná irjon!!
Sziasztok
Ma kora délután Budakeszi környékén leszek!
Szívesen találkoznék párral házaspárral akiket nem zavarna ha kukkolnám de igény szerint csatlakoznék hozzájuk!
Privát jelezzetek kérlek!
Ma kora délután Budakeszi környékén leszek!
Szívesen találkoznék párral házaspárral akiket nem zavarna ha kukkolnám de igény szerint csatlakoznék hozzájuk!
Privát jelezzetek kérlek!
Veszprém környékén ?
Budapesten jelenkeznék egy hármasra
Igényes magas potens pasi ismerkedne! Igényes párokat keresem
Sziasztok,Párhoz csatlakoznék közös örömszerzésekhez.Ápolt,kitartó pasi vagyok.Fogadni,utazni tudok,akár ma is.
Sziasztok, párok! Hetero alapon Bp és környékén?