Sziasztok.
Szivesen csatlakoznék hetero alapon normális, értelmes párhoz, párokhoz.
Komáromba helyem van.és max 100 km-et utazok.
Csak hétvégén tudunk talizni.
Ja?? valós vagyok, és nem sietek.
Szivesen csatlakoznék hetero alapon normális, értelmes párhoz, párokhoz.
Komáromba helyem van.és max 100 km-et utazok.
Csak hétvégén tudunk talizni.
Ja?? valós vagyok, és nem sietek.
Sziasztok!
Most hétvégén napközbeni találkozóra keresek egy párt az adatlapom szetint.
Most hétvégén napközbeni találkozóra keresek egy párt az adatlapom szetint.
Sziasztok. Párt vagy lányt keresek Nógrád megyében illetve Pest megye vác -Dunakeszi-Budapest útvonalon.
Benne vagyok masszirozásban,simogatásban,esetleg csak kiváncsi vagy milyen férjed-párod elött megfogni egy idegen farkat vagy picit játszani vele, ha a férjed csak egy fotót készitene veled egy idegen farokkal vagy esetleg 2 farokkal akkor fotózásban is benne vagyok,lehet szex nélküli találkozó is,csak simi,orál vagy csak néző is lennék,autós kaland is. várom jelentkezésetek szép napot. Tali ma este péntek.
Benne vagyok masszirozásban,simogatásban,esetleg csak kiváncsi vagy milyen férjed-párod elött megfogni egy idegen farkat vagy picit játszani vele, ha a férjed csak egy fotót készitene veled egy idegen farokkal vagy esetleg 2 farokkal akkor fotózásban is benne vagyok,lehet szex nélküli találkozó is,csak simi,orál vagy csak néző is lennék,autós kaland is. várom jelentkezésetek szép napot. Tali ma este péntek.
Üdv.Párt,hölgyet keresek. Helyem van Veszprém megyében, de utazni is tudok.
ma napközben valaki ráér?

Sziasztok
Olyan hölgyet vagy párt keresek, ahol a hölgy sub hajlammokal rendelkezik, tehát szeretik ha a férfi kedvére használja őket.
Általában délelőtti idősávban legyen szabad időtök.
Olyan hölgyet vagy párt keresek, ahol a hölgy sub hajlammokal rendelkezik, tehát szeretik ha a férfi kedvére használja őket.
Általában délelőtti idősávban legyen szabad időtök.
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Írtam nektek.
(Ez egy válasz AdventureCouple üzenetére (2023. 10. 05. csütörtök 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 05. csütörtök 19:44

Sziasztok !
Most szombaton (2023.10.07.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Most szombaton (2023.10.07.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Igényes passziv sub bisex pasiként , bisex párt vagy aktiv pasit keresem
Nyiregyhazan
Bdsm - is
Nyiregyhazan
Bdsm - is
Péntek este párral ismerkednék Demjén termál tófürdőben,fürdőzés,szaunázás,szex.
Pénteken esti órákban párhoz csatlakoznék heteroszexuális alapon Szegeden! Normális, igényes, figyelmes pasi vagyok! Privát üzenetet várok! Köszönöm!!!
Sziasztok !
Hello Tiszakécske és környékén ismerkednék.irj privátban
igényes Pasi keres párt vagy egyedül lévő hölgyet ma estére Székesfehérvár és környékén!
Pesten keresek párt ma estére.Helyem van.
Holnap napközben keresnénk kalandot. Helyünk van Nógrád megyében, 32 éves pár vagyunk.
Pénteken esti órákban párhoz csatlakoznék heteroszexuális alapon! Normális, igényes, figyelmes pasi vagyok! Privát üzenetet várok! Köszönöm!!
Sziasztok.
Szombat "10.07" keresek Bp-i. hölgyet , párt, de szívesen benne lennék SW házibuliba is.
Én Bp-i. 48 éves ff vagyok a többesbe nem tapasztalatlan ,de az utóbbi időbe nem volt szerencsém többesbe részt venni. A reg lapomon minden le van írva ,ha tetszik amit írtam privátba a többit megbeszéljük.
Szombat "10.07" keresek Bp-i. hölgyet , párt, de szívesen benne lennék SW házibuliba is.
Én Bp-i. 48 éves ff vagyok a többesbe nem tapasztalatlan ,de az utóbbi időbe nem volt szerencsém többesbe részt venni. A reg lapomon minden le van írva ,ha tetszik amit írtam privátba a többit megbeszéljük.
Budapesten párokat hallgatnék, kukkolnék szex közben. Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják. Írjatok bátran. Viberem van, illetve helyem is a 13. kerületben, de utazni is tudok.
Ma délután Egerszalókon a Saliris fürdőben párosunk hölgytagja szívesen venné hetero nemdohányzó pasi közeledését egy kis víz alatti simogatásra, tapizásra, és ami belefér. Utána ha van helyed hármas szex is lehet, vagy autós kaland. Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj. Minden ötletet meghallgatunk !