Igényes 20cm feletti pasit keresünk HÁZIBARÁT szerepre
Csinos 150/55/24 szoke D -mell barátnőmmel
Helyünk van Nyiregyházán
Csinos 150/55/24 szoke D -mell barátnőmmel
Helyünk van Nyiregyházán
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Pesten keresek párt esti talira.Helyem van.
Sziasztok! Érkezik pár mostanában a reptérhez? 29 éves magára igényes pasi vagyok
Sziasztok
Szívesen találkoznék egy szimpatikus párral minden jóra 22-én ( péntek)az esti órákba. Ha csak azt kéritek kukkoljalak benneteket vagy csak egy laza masszázsra ( nem profi vagyok) írjatok. De több is lehet belőle.
Utazni de helyet is tudok biztosítani. Bács M
Szívesen találkoznék egy szimpatikus párral minden jóra 22-én ( péntek)az esti órákba. Ha csak azt kéritek kukkoljalak benneteket vagy csak egy laza masszázsra ( nem profi vagyok) írjatok. De több is lehet belőle.
Utazni de helyet is tudok biztosítani. Bács M
Sziasztok
Győr és vonzáskörzetéből szivesen ismerkednénk hetero pasival.
Arra járok fuvarba és több 100 kilóméterről kíméljenek..
Aki már holnap dugni akar azok is..
Ismerkedés viberen kicsit,személyes tali utána folyt-köv..
Győr és vonzáskörzetéből szivesen ismerkednénk hetero pasival.
Arra járok fuvarba és több 100 kilóméterről kíméljenek..
Aki már holnap dugni akar azok is..
Ismerkedés viberen kicsit,személyes tali utána folyt-köv..
vannak e itt olyan pasik akit izgatná ha kinyalhatnám a spermáját a párjábol akár dugas kozben is? Hely kellene utazni tudok
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében szívesen kalandoznèk, Párnál csak kukkolás is érdekel
Szegeden keresek párommal aki 27 éves karcsú lány 1 vagy 2 férfit holnapi napra 36 éves korttol 50 ig !
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Sziasztok! Ápolt, potens, többesben tapasztalt pasiként keresek egy megbízható valós párt akikkel kellemes órákat tölthetnénk el együtt!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Párt, hölgyet keresek, diszkrét, ápolt, férfi vagyok.
Párt, hölgyet keresek, diszkrét, ápolt, férfi vagyok.
Sziasztok
Hölgyeket, Párokat keresek Zala-Vas megyéből akik nem hitegető,képkéregetők és komolyan keresnek férfi partnert közös élményekhez
Hölgyeket, Párokat keresek Zala-Vas megyéből akik nem hitegető,képkéregetők és komolyan keresnek férfi partnert közös élményekhez
Sziasztok 3 más valaki?
Lányt vagy párt keresek pápán alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Sziasztok, holnapi nap (2023.09.12.) hölgy, pár Budapest vagy környékéről ismerkedni, találkozni hetero alapon? Ha megvan a kölcsönös szimpátia akkor lehetne több is

Szolnok kke
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel / L & F párral barátkozna
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel / L & F párral barátkozna

Sziasztok!
Budapesti vagy Pest megyei hölggyel vagy párral ismerkednék és találkoznék? Helyem van. Független vagyok. Legyél igényes és intelligens!
Budapesti vagy Pest megyei hölggyel vagy párral ismerkednék és találkoznék? Helyem van. Független vagyok. Legyél igényes és intelligens!
sziasztok bekes vagy szolnok megyebol van valaki?? helyem van bekes megyebe de utazom is ,no par vagy fiu?