Csatlakoznék párokhoz.
Sziasztok! hétköznap a délelőtti órákban ráérő pasit keresünk
Izmos kondis sracot keresünk hosszútávra HÁZIBARÁT szerepre.
L: 150/50/24 szoke , D -mell borotvált csinos
Helyünk van
Nyiregyhazan
L: 150/50/24 szoke , D -mell borotvált csinos
Helyünk van
Nyiregyhazan
Hát, túl sok értelme valóban nem volt fél oldalt teleszemetelni azzal, hogy sok hétre visszamenőleg leírtad szinte minden pár keresésére, hogy "jajj, de kár"...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 29. kedd 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 29. kedd 16:25
Törölt felhasználó (4708789)
VIP

Ha neked ez jött le, az azt jelenti, hogy nem olvastál és ért
elmeztél. Világosan leírtam, hogy kivel és milyen alkattal találkoznék. Valóban többhelyre fel tettem, mert én is válogatok, ugyan is ez egy ismerkedő oldal. Tilts le, töröld le, de hülyeséget ne írj ide, ha nem ismersz.

Sziasztok! Igényes, érettebb pár társaságát keresném, lehetőség szerint hosszú távon Budapesten, illetve a környéken. Én 41-180-85 ápolt és igényes, nagyméretű férfi vagyok. Részletek üzenetben…
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Sziasztok. Párt,hölgyet keresek Veszprém és Győr-Moson-Sopron megyében. Utazni tudok, de helyem is van.
Pesten keresek párt ma estére.Helyem van.
Ha neked ez jött le, az azt jelenti, hogy nem olvastál és ért
elmeztél. Világosan leírtam, hogy kivel és milyen alkattal találkoznék. Valóban többhelyre fel tettem, mert én is válogatok, ugyan is ez egy ismerkedő oldal. Tilts le, töröld le, de hülyeséget ne írj ide, ha nem ismersz.
(Ez egy válasz castiel28 üzenetére (2023. 08. 27. vasárnap 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 27. vasárnap 07:47

Szerinted így bárki is fog veled találkozni, hogy az üzenőfalon sortüzet lőttél mindenkire? Erről az jön le a pároknak, nőknek, hogy neked mindegy ki, bárkit megdugnál....
Sziasztok! Az adatlapunk szerint újra ismerkednénk. Hosszabb bemutatkozást kérünk ha írsz. Fotó legyen itt az oldalon rólad!
Keresek most egy szép puncit, akár pár női tagját, aki befogadná és élvezné a nagy farkamat! Nyitott vagyok mindenre! Budapest!
Kellemes időtöltéshez keresek párt hosszú távra. Győr +50km körzetében.
Sziasztok Dunakanyar környékén keresnék párokat 30as sportos srácként, perverzebb dolgok is mehetnek nem vagyok ijedős
Bi vagy full hetero alapon is

Balatoni nyaralásunk alkalmával, keresünk értelmes, intelligens, kitartó férfit, vastagabb intimmel...
Sziasztok! Párt,lányt keresek! Dunaújváros-Szekszárd és környéke!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Kaposváron nyitott párhoz alkamannként elmennék. Írjatok ha Ti ilyen pár vagytok!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok!
Holnap délután elhanyagolt lányok, anyukák, asszonyok, párok M4, M0, M1 vonalon? Hely van!
Igényes ápolt pasi vagyok!
Imádok kényeztetni!
Holnap délután elhanyagolt lányok, anyukák, asszonyok, párok M4, M0, M1 vonalon? Hely van!
Igényes ápolt pasi vagyok!
Imádok kényeztetni!

Sziasztok. Nyíregyházi pár aki ma estére pasit keresne harmadiknak? Levelet várok