Sziasztok
Szolnok megye körül van itt pár akikhez lehetne csatlakozni?
Szolnok megye körül van itt pár akikhez lehetne csatlakozni?

Mai napra keresünk férfit feleség dupla örömére Miskolcon .....
Üdv. Jövő héten hölgyet vagy párt keresek Veszprém és Győr-Moson-Sopron megyében. Helyem van, de utazni is tudok.
Sziasztok.
42 éves, igényes, diplomás, mindenfajta káros szenvedélytől mentes pasiként keresek olyan házaspárt, akik időnként hármasban is szeretnének áldozni a gyönyörök oltárán.
Humoros férfiként a társaságom mellett fürge nyelvet, finom, ápolt kezeket és átlagos méretű, de fickós farkincát tudok felkinálni. Nagyobb mennyiségű spermát spriccelek.
Kölcsönös szimpátia esetén hosszabb távra keresek...
42 éves, igényes, diplomás, mindenfajta káros szenvedélytől mentes pasiként keresek olyan házaspárt, akik időnként hármasban is szeretnének áldozni a gyönyörök oltárán.
Humoros férfiként a társaságom mellett fürge nyelvet, finom, ápolt kezeket és átlagos méretű, de fickós farkincát tudok felkinálni. Nagyobb mennyiségű spermát spriccelek.
Kölcsönös szimpátia esetén hosszabb távra keresek...
Sziasztok.Valaki most? Hölgy , pár csendes lakásomon Gödöllőn? Várom üzeneted!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
sziasztok van itt nő vagy pár keresek vagy szex masszást pápán
Párommal keresünk egy kedves, intelligens,potens fiút hármas örömökre. Szekszárd környéke!
Sziasztok valóban találkozni akaró párral, nővel ismerkednék, akik nem csak levelezgetni akarnal, 31 éves pasi vagyok Gödöllőről, utazás nem jelent gondot, minden jóra nyitott vagyok, diszkréció elvárt és adott.
Privátba írj légyszi
Privátba írj légyszi

Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
Sziasztok! A mai napon szívesen csatlakoznék egy kedves párhoz. Fiatal, korrekt és igényes partner vagyok. Győr és 100 km-es körzetében szívesen utazok.
Kaposváron van aki pasit keres és van helye meg ideje? Hölgyek, párok?
Párokhoz csatlakoznék ma este Budapest és környékén.
Helyem van, utazni tudok.
Helyem van, utazni tudok.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Nagy méretű pasit keres esetleg pár?
Szívesen csatlakoznék...
Szívesen csatlakoznék...
Sziasztok, pàr esetleg ma Inotàn :?
Sziasztok!
Badacsony környékén ismerkednék.
Badacsony környékén ismerkednék.
Sziasztok
Zala -Vas megyében Hölgyekkel ,Párokkal ismerkednék
Zala -Vas megyében Hölgyekkel ,Párokkal ismerkednék
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok.Ma pár nudizás,napozás medencézés szex telkemen a Tisza tónál