Sziasztok!
Hölgyet vagy párt keresek ma estére akikhez csatlakozhatnék hetero alapon!Ápolt, igényes 39 éves férfi vagyok Budapestről!Privatban várom a leveleket!!
Hölgyet vagy párt keresek ma estére akikhez csatlakozhatnék hetero alapon!Ápolt, igényes 39 éves férfi vagyok Budapestről!Privatban várom a leveleket!!
Budapesten a 3 kerületben saját lakásomban párt fogadnék a mai napon akik szeretik a cuckold szexet.
Igényes 44 éves Férfi vagyok átlagnál nagyobb intimmel.
PM
Igényes 44 éves Férfi vagyok átlagnál nagyobb intimmel.

Kaposváron diszkrét, de nemfüggetlen férfiként keresek olyan hölgyet, párt, akki a vastag korbrámat megbűvölné és spriccelésre bírná. Bármilyen módszerre nyitott vagyok. Privin jelentkezz.
Ma délután párhoz csatlakoznák.
Üdv mindenkinek. Kedvesemmel keresünk férfit 3 as ra. Ha enyhe bisex férfit lenne az csak plussz. Utazni tudj. Mi is tudunk. Kor 35-50+. A kedvesemnek ez lessz az első. 156magas 50kg 32éves szenvedélyes kis szuka.És Baja környéke. Várjuk a jelentkezőket. Van még némi pluszz extra. De azt majd a közelieknek. Üdv Szép napot Jó keresgélést mindenkinek.
k
k
50+ -os párként sportos, kisfarkú, borotvált pasit keresünk!
Szentendrén lakunk! Ismerkedő beszélgetés akár ma du is!
...csak fotóval!!!
Szentendrén lakunk! Ismerkedő beszélgetés akár ma du is!
...csak fotóval!!!
Sziasztok!Párt keresek ma délután.nudizás,napozás,medencézés,sex cuckold,telkemen a Tisza tónál Sarudon.Sportos nagy méretű pasi vagyok.
Sziasztok!
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben
Párhoz csatlakoznék ma Szeged-Dunaújváros-Székesfehérvár-Győr útvonal mentén.
Sziasztok !
Átlagosnál nagyobb mérettel ,heteró alapon ,budapesti pár játszó társa lennék alkalmanként
Átlagosnál nagyobb mérettel ,heteró alapon ,budapesti pár játszó társa lennék alkalmanként
Írtam nektek üzenetet privátba
(Ez egy válasz halhom6276 üzenetére (2023. 08. 20. vasárnap 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 20. vasárnap 08:03

Balatoni nyaralásunk alkalmával, keresünk értelmes, intelligens, kitartó férfit, vastagabb intimmel...
Sziasztok,keresem partnereim(hetero!) akik bevezetnek a többes világába,amit régóta partner hiányában elnyomok.
Fiatalos 40-es srác vagyok átlagos (talán kicsi)mérettel( 14-15). Túlfűtött voltam (vagyok) mindig,de nem tudott kiteljesedni.
Puszi,Pacsi
Fiatalos 40-es srác vagyok átlagos (talán kicsi)mérettel( 14-15). Túlfűtött voltam (vagyok) mindig,de nem tudott kiteljesedni.
Puszi,Pacsi
Sziasztok
Ha van esélyem írjatok rám (Ez egy válasz halhom6276 üzenetére (2023. 08. 20. vasárnap 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 20. vasárnap 08:03
Ha van esélyem írjatok rám (Ez egy válasz halhom6276 üzenetére (2023. 08. 20. vasárnap 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Balatoni nyaralásunk alkalmával, keresünk értelmes, intelligens, kitartó férfit, vastagabb intimmel...
Vannak e itt olyan pasik akit izgatná ha elotte dugjak meg a feleseget? --Hely kellene utazni tudok
Sziasztok
Zala-Vas megyében hölgyek, illetve párokat keresek akikhez lehet csatlakozni
Zala-Vas megyében hölgyek, illetve párokat keresek akikhez lehet csatlakozni
Sziasztok!
Nagyon sok spermával rendelkező fiút keresünk állandó barátnak harmadiknak...
Nagyon sok spermával rendelkező fiút keresünk állandó barátnak harmadiknak...
Sziasztok,ha esetleg még nem sikerült találni, akkor ha úgy gondoljátok én kielégítőnek látok akkor jelentkezzetek valahogy hamar. Sziasztok
(Ez egy válasz monizoli üzenetére (2023. 08. 19. szombat 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 19. szombat 14:33

Sziasztok!. Ma estére keresünk 45-60 év közötti férfit, a hölgy tagunk örömére. Nagy farok előnyben.
Ma este párokat hallgatnék vagy kokkolnék szex közben, igény esetén csatlakoznék is. Budapest és környéke, írjatok bátran!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!