Budapest-Siófok között önmagára nagyon igényes pasi, igényes hölgyet párt keresek ma estére!
Kecskemét csatlakoznék.
Kecskemét csatlakoznak
Sziasztok. Hajdú-Bihari, enyhén biszex férfitagú párral ismerkednék.
Sziasztok!
Ma? Most? Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hétköznap délelőtt hely van!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Ma? Most? Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hétköznap délelőtt hely van!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Sziasztok. Kecskeméti párral ismerkednek htávra.
Badacsony környékén ismerkednék
Kaposvàrról pár van?bevállalós pasinsk! Hely kell.
Ma este Pest megyében párhoz csatlakoznék.
28eves 180/85kg kék szemű barna hajú srác vagyok nagyobb intimmel.
Imádok nyalni, ujjazni, és ha látom,hogy a nő élvezi
28eves 180/85kg kék szemű barna hajú srác vagyok nagyobb intimmel.
Imádok nyalni, ujjazni, és ha látom,hogy a nő élvezi
sziasztok! Csatlakoznék párokhoz illetve érett hölgyet keresek!29 éves budapesti fiú vagyok! Extrém külsövel!!!!
Sziasztok!
Szabolcsi fiatal srác vagyok!
Valakihez csatlakozhatnék?
Szabolcsi fiatal srác vagyok!
Valakihez csatlakozhatnék?
Ma is aktuális
(Ez egy válasz Masszőrman86 üzenetére (2023. 08. 04. péntek 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 04. péntek 18:46

Sziasztok! Feleséget, barátnőt kényeztetnék ma este párja előtt, vagy tudtával… Utazni tudok!
Valakik ma Budapesten? Helyem van, de utazni is tudok.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok átlagos pár vagyunk nejem orálisan kényeztetne pasikat ma este írj privátban nagyobb vastagabb méret előny 17-körül újra itt leszünk
Sziasztok! Ma este kisebb házibulit tartunk egy 13. kerületi lakásban Budapesten. 3 baráti pár már adott. Szívesen látnánk még a körünkben egy kifejezetten izmos testalkatú, többes szexben tapasztalt, magas, intelligens, 40 év körüli budapesti vagy környékiy jóképű srácot. Elsősorban ismerkedés, beszélgetés, aztán majd meglátjuk.
Sziasztok vannak-e itt olyan pasik akiket izgatná ha elötte használnák a feleseguket? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
Sziasztok. Nagy farkú házibarát lennék. Bp+100km
Sziasztok.Párral vagy Hölggyel ismerkednék! Hosszú távra és Házibarát is lennék. Normális,kedvesek legyetek!