Sziasztok,
szívesen ismerkednék hölgyekkel, párokkal a Balaton déli partján.
Helyem nincs sajnos.
szívesen ismerkednék hölgyekkel, párokkal a Balaton déli partján.
Helyem nincs sajnos.
21Társkeresés -> HázibarátSzia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral

Álompasi álompárt keres.
Sziasztok. Augusztus 16-17-re keresünk programot (nyaralás,wellness,vitorlázás stb) lehetőleg egy egyedülálló pasival.
Sziasztok,
Van itt olyan pár vagy lány aki kipróbálna egy nem hétköznapi felállást?
26 és 41 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket, képet természetesen tudunk küldeni, és viber is van
Van itt olyan pár vagy lány aki kipróbálna egy nem hétköznapi felállást?
26 és 41 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket, képet természetesen tudunk küldeni, és viber is van
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet kényeztetnék a párja előtt vagy vele közösen!
Biszexualitás iránt érdeklődő férfi sem akadály.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet kényeztetnék a párja előtt vagy vele közösen!
Biszexualitás iránt érdeklődő férfi sem akadály.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok! Szívesen masszíroznék igényes párt. Hívásra házhoz megyek, és minden finomságban benne vagyok. Akár perverzebb dolgokban is. Olyan pár megkeresésre számítok, akik nem csak elméletben vágynak izgalmas játékokra! Privátban írjatok!
7 honapos terhes 150/55/23 baratnommel keresunk nagyfarku pasit
Nyiregyhazan
Nyiregyhazan
Sziasztok! 29 éves fitt, helyes, jófej, budapesti srác csatlakozna fiatal ill. hasonló korú, szintén igényes, jó arc párokhoz.
Írj privátban, hogy egyeztessünk

Sziasztok! Budapest és környékén Hölggyel vagy Párral szeretnék ismerkedni!
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Ajka, Veszprém és Pápa környékén. Autós vagy szabadban szex is érdekel.
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok! Ma az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal…nagyobb intimmel

21Társkeresés -> HázibarátSzia, sziasztok !

Adat lap nélkül?????
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 01. kedd 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 01. kedd 18:51
Törölt felhasználó (4711330)

ma este miskolcon parral ismerkednek helyes igenyes srac vagyok
Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes fiú vagyok(19). Vannak képeim is.
ma este miskolcon parral ismerkednek helyes igenyes srac vagyok
Szia.Irtam nektek.Köszi
(Ez egy válasz vikibaby üzenetére (2023. 08. 01. kedd 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 01. kedd 18:03

Szimpátia alapon keresünk az adatlapunk szerint a környékünkröl állandóra pasit