Sziasztok ,Szombat estére keresek Bp-i hölgyet, párt , csajszit .
.
Sziasztok!Párral ismerkednék ma Demján termál tónál.Napozás,fürdőzés,szaunázás....
Szolnok kke
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel / L & F párral barátkozna
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel / L & F párral barátkozna

Esztergom + 30km körzetéből találkoznék lányokkal párokkal ( Csak Roma )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Ma este keresek párt harmasra, 11. Ker hely van, diszkrét vagyok szívesen kalandoznek
Szép estét!
Hármas erotikát kipróbálnám így szívesen csatlakoznék egy pároshoz. 25 vagyok, tudom ez sokszor kritérium, de kérlek ne a kor adja a mércét!
Hármas erotikát kipróbálnám így szívesen csatlakoznék egy pároshoz. 25 vagyok, tudom ez sokszor kritérium, de kérlek ne a kor adja a mércét!
Sziasztok, szőrös intimmel rendelkező hölggyel vagy ilyen hölgytagú párral ismerkednék. Privát üzenetben jelezd, ha szeretnél ismerkedni.
Tamás
Tamás
Sziasztok. Budapest és környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Sziasztok! Pár vagyunk, mindketten 40 évesek.
A következő hetvégét (szept.15-16) Nagykanizsán töltjük. Szeretnénk az ott töltött esténket hármasban tölteni egy intelligens, igényes fiú társaságában, aki meglátogatna minket szállasunkon. Viberes kommunikáció, esetleg videohívás szükséges lesz, csak valóban tettrekész jelentkezőket várunk! Privátban keressetek! Üdv:M&I
A következő hetvégét (szept.15-16) Nagykanizsán töltjük. Szeretnénk az ott töltött esténket hármasban tölteni egy intelligens, igényes fiú társaságában, aki meglátogatna minket szállasunkon. Viberes kommunikáció, esetleg videohívás szükséges lesz, csak valóban tettrekész jelentkezőket várunk! Privátban keressetek! Üdv:M&I
Sziasztok!
Hölgy örömére keresünk holnapra, azaz szombat estére férfi partnert az adatlapunkon olvasottak alapján!
Hölgy örömére keresünk holnapra, azaz szombat estére férfi partnert az adatlapunkon olvasottak alapján!
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Dunaújváros-Kiskunhalas útvonal mentén pár akihez csatlakozhatok?
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Jövőhetén napközben találkozásra.. Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok.
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok! Kalandot keresnék ma, vagy holnap estére, Balaton vonzáskörzetében.
Sziasztok! Ha lenne itt pasi aki szeretne velünk ismerkedni persze csak a közelben írjon nekünk. 40es pár vagyunk Borsod megye. Adatlap szerint keresünk! Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok. Ma este párhoz csatlakoznék.
Csinos hölgytagú pár ahol hölgytagot érdekelné esetleg csak masszázs ( okleveles masszőrivel ) is kizárólag kölcsönös személyes szimpátia alapon?
Nem vagyok sem profi sem hirdető!
Nem vagyok sem profi sem hirdető!