Sziasztok ma vagy holnap estére jóméetü pasit keresünk autós kalandra gyula kőrnyékéről.
Miskolcon feleséget kényeztetnék a férje előtt. Vagy ti ketten engem. Holnap délelőttre keresek
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
sziasztok, ma vagy holnap pár, Győr vagy környékéről hetero alapom ? hely adott

Ma napközben pár vagy lány?
28eves 180/85kg kék szem ,barna haj, 22cm intim
Utazni tudok .
28eves 180/85kg kék szem ,barna haj, 22cm intim
Utazni tudok .
Sziasztok!
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék lányokkal párokkal ( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék lányokkal párokkal ( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
sziasztok feleseget kényeztetnek a ferje elott (cuckold) hely kellene utazni tudnek! Vannak e erre nyitott parok ahol ez izgatna a ferjet?
Sziasztok ma estére keresek Bp-i párt ,hölgyet

Sziasztok ma estére keresünk fiút kizárólag a lány örömére autós kaland és ha szinpátria kölcsönös akor sexeljünk egy jót ja és Budapesten
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Vácon vagyunk 2pasi 1 csaj vagyunk ki csatlakozna hely van
Sziasztok! Mai nap párokhoz csatlakoznék harmadiknak. (Kecskemét és környéke előny),de esetleg utazni, fogadni is tudok.
Szép napot!
Ma este párokat hallgatnék vagy kukkolnék szex közben, igény esetén csatlakoznék is. Kipróbálnám, hogy milyen úgy puncit nyalni, hogy közben dugják. Budapest és környéke, írjatok bátran!
Ma este párokat hallgatnék vagy kukkolnék szex közben, igény esetén csatlakoznék is. Kipróbálnám, hogy milyen úgy puncit nyalni, hogy közben dugják. Budapest és környéke, írjatok bátran!
Zala -Vas megyei hölgyek illetve párokhoz csatlakoznék
Kecskemét melletti othonomba párokat fogadnék ma este 40+jó megj ffi képcsere wiberen
Sziasztok. Ma csatlakoznék a 3 kerületbe .
Üdv Tamás
Üdv Tamás
Sziasztok. Ma délelött, Pár aki szívesen találkozna?
Sziasztok!
Egyszerű, csinos párt kukkolnék, elsősorban Somogy és Baranya vármegyéből..
Egyszerű, csinos párt kukkolnék, elsősorban Somogy és Baranya vármegyéből..

Üdv! Egész hétvégén ráérnék! Ha van pár aki tényleg komolyan gondolja és hölgytagja szereti a kopasz tetovált "rosszfiús" kinézetű, Hetero Férfiakat azok ne fogják vissza magukat!
Sziasztok! Balatonszárszón keresünk Hölgy partnert vagy Párt. 5 fős baráti társaság vagyunk akik vasárnapig itt pihennek