Sziasztok. Hajdú-Bihari párral ismerkednék minden jóra. Nyitott vagyok sok mindenre. Igényes, diszkrét vagyok.
Beszàlló lennék harmadiknak. Mindent megtennék érte.
Ma estére heteró alapon keresek Tolna, Baranya, fejér megyében, hölgyet, párt!
Ma a Balaton parton ?
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
izgalmas kalandot keresek éretebb biszex párral, szopatni szerető férfival
Helloo!!! Ma estére keresek nőt/párt kölcsönös örömszerzésre. Minden jóban benne vagyok megbeszélés kérdése. Utazni tudok, helyem sajnos nincs. Fiatalos arcu/vékonyabb alkatú 22éves srác vagyok! (Érdekelne kimondottan 30-50év körüli milf) vagy 18-30év körüli vékony fiatal csajszi!
Sziasztok! 34/186/86 sportos lelkes pasi vagyok, és olyan érdeklődő hölgyeket, párokat keresek, akik nyitottak lennének egy a kéj és az élvezet által irányított napközbeni kalandra velem és kőkemény 19/5ös farkammal. Helyem van a 9. kerületben, de szívesen utazok is, írjatok bátran!
András
András
sziasztok!
a hétvégén szívesen kalandoznék (házas)párral hetero alapon 30 éves magas sportoló 22-6 extra mérettel a hölgy meglepetésére találka valami izgi helyen vagy akár nálam is lakásom teraszáról jól látható a tűzijáték hideg pezsgőt kortyolgatva
írjatok rám bátran privátban
a hétvégén szívesen kalandoznék (házas)párral hetero alapon 30 éves magas sportoló 22-6 extra mérettel a hölgy meglepetésére találka valami izgi helyen vagy akár nálam is lakásom teraszáról jól látható a tűzijáték hideg pezsgőt kortyolgatva

Sziasztok ha esetleg valakinek van kedve ma este sexelni a lány örömére az írjon privátba
Sziasztok!
Értelmiségi, ápolt, intelligens úriembert (max. 40 éves korig) keresünk harmadiknak.
A jelentkezéseket üzenetben várjuk!
Értelmiségi, ápolt, intelligens úriembert (max. 40 éves korig) keresünk harmadiknak.

A jelentkezéseket üzenetben várjuk!
Sziasztok nagyob méretü ffi Délpest megyében.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok!
Badacsony környékén ismerkednék!
Badacsony környékén ismerkednék!
Sziasztok! Holnap délelőtt Szegeden, vagy környékén pár egy kis kalandhoz? Hívjatok, és megyek!
Sziasztok!
Napközben ráérő budapesti hölggyel ismerkednék. Helyem van a 11.kerben. Diszkréció adott. Önmagamra és a környezetemre igényes vagyok. wink
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj privátban!
Üdv
Zoli
Napközben ráérő budapesti hölggyel ismerkednék. Helyem van a 11.kerben. Diszkréció adott. Önmagamra és a környezetemre igényes vagyok. wink
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj privátban!
Üdv
Zoli
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Tobb partnert talaltunk mar innen.
De hogy elméd megvilágosodjon elárulom most várjuk a második babánk akkor es most is sikerult normalis embereket talalnunk akikkel jolereztuk magunk …
Szep napot (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 17. csütörtök 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 17. csütörtök 20:38
De hogy elméd megvilágosodjon elárulom most várjuk a második babánk akkor es most is sikerult normalis embereket talalnunk akikkel jolereztuk magunk …
Szep napot (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 17. csütörtök 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4663184)

Hozzátok képest,Jézus feltámadása,egy könnyed irodai nap
Hát 2 éve 8hónapos terhes az a nő

Hát 2 éve 8hónapos terhes az a nő

Holnap Ballószögön pár/pasi , lenne aki kalandozna? Privát üzenetet kérnénk
sziasztok fehérvári 46 éves hetero férfi vagyok , vasárnap mennék Balatonberénybe keresek nőt vagy párt társaságnak , fehérvárról 7 20 as vonattal megyek , irjj bátran