6-8 pasit keresünk az adatlapunkon irtaknak megfelelően
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Szia.Szivesen beszàlnék.....35 éves kopasz.nagydarab,szolis,borotvált kemény fasszal!Viberen beszélhetünk!Győr.Nem bánod meg
sziasztok . Hosszú hétvégére és hosszabb távra is keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek.
Sziasztok !
Ma délutáni randihoz szívesen csatlakoznék harmadiknak Szekszárdon 35-60 közötti átlagos párhoz házaspárhoz a hölgy örömére kellemes dupla kényeztetéséhez. Üzenetet privát várom !
Ma délutáni randihoz szívesen csatlakoznék harmadiknak Szekszárdon 35-60 közötti átlagos párhoz házaspárhoz a hölgy örömére kellemes dupla kényeztetéséhez. Üzenetet privát várom !
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok
Ismerkednék szimpatikus nyitott párral.
Ismerkednék szimpatikus nyitott párral.
Kemény, vastag farokkal párokat kényeztetnék! 190/90 19/6 pasi vagyok. Képeim adatlapon láthatók. Szép napot!
Ma este hölgy pár?Fogadni tudok privatba beszéljünk.
Gang bang párosGang bang páros Sziasztok... Ma délután s este vagy holnap 24orában van szabad helyünk, időnk... Adatlap szerint várunk jelentkezőket
Hello! 40-es pár keres olyan pasit aki szeretne velünk ismerkedni. Persze csak a közelben lévők írjanak! Fotó elönyt jelent!!
Dunaharaszti és környékéről keresnék hölgyeket,párokat,akiknek a minőségi ,szenvedélyes szexre van szükségük ! Terhes kismama is írhat... De ,ha csak simán szeretkeznél egy kiadósat... akkor is keress bátran.
Nyíregyházán kedves bevállalós párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Sziasztok! 23 éves önmagára igényes fiú keres ma vagy holnap estére 3 as kalandot hetero alapon, kedves és jófej párral, Pest megye vagy Budapest vonzáskörzetében.
Sziasztok.Párral ismerkednék a Tisza tónál hosszú hétvégén,Poroszló Sarud.Autós kaland bringázással túrázással egybekötve is.maga sportos pasi nagy mérettel.
Helló sziasztok ma valaki este?
Párral találkoznék!
Szép napot. Bp pasiként csatlakoznék ma holnap holnap után. Akár nálam is találkozhatunk.
Szia!Szimpatikus partnerünket keressük , minimum 16-os intim mérettől!
Sziasztok Győri vagy környéki házaspárhoz beszállnék a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.