Budapesten a Szépvölgyi út feletti parkolóban szívesen összefutnék párral vagy nővel egy kis autós kalandra. Ha izgat a dolog és az adatlapom alapján tetszem, privátban elérsz.

Szisztok Krisztián vagyok írtam privát üzenetet
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 15. hétfő 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 15. hétfő 13:56
Törölt felhasználó (4659414)

Ma estére keresek egy potens pasit a feleségem kielégítésére. Merj fotót küldeni és gyere is el a talira. Komárom megye!
Mai napra keresnék Aktív férfit vagy párt, egy kis játszadozásra! Helyem van Kecskeméten.
Sziasztok!
Ma délután M1, M0, M3, 21 es útvonalon randiznék hölgyel, vagy párral!! Igényes, ápolt, diszkrét pasi vagyok!!
Szép napot Nektek!
Ma délután M1, M0, M3, 21 es útvonalon randiznék hölgyel, vagy párral!! Igényes, ápolt, diszkrét pasi vagyok!!
Szép napot Nektek!

Ma estére keresek egy potens pasit a feleségem kielégítésére. Merj fotót küldeni és gyere is el a talira. Komárom megye!
Biszex érdeklődésű értelmes, igényes emberekkel barátkoznék
Viber / Skype / Whatsapp

Viber / Skype / Whatsapp
Sziasztok! Igényes, normális, diszkrét párnál örömmel nyalnék puncit miközben párja dugja, vagy nyalnék tisztára teli élvezett puncit. Csak olyan párok írjanak, akik valóban komolyan gondolják, és nem csak írogatni, és képzelődni akarnak a témáról. Szóló pasik köszi NEM!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas,Valós párral ismerkedne…
Moto
Hármasban tapasztalt pasas,Valós párral ismerkedne…

Moto
Sziasztok!
Párt keresnék kellemes hancurra a hölgy örömére!
Budapesten helyem van de szivesen útazom!
Irjatok üzit!
Párt keresnék kellemes hancurra a hölgy örömére!
Budapesten helyem van de szivesen útazom!
Irjatok üzit!
Sziasztok szívesen találkoznák ha lehet
(Ez egy válasz NORBIKATI üzenetére (2023. 05. 14. vasárnap 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 14. vasárnap 19:40

Sziasztok!Adatlapunk szerint keresünk pasit 3as hoz, párok társaságát is szívesen vennénk!!! Csak olyanok írjanak akik nem tűnnek el mikor a találkozóra kerül a sor!! Szép estét Mindenkinek!!

Adatlap szerint keresnénk!
Olvasni tudás előny!

Olvasni tudás előny!

Partnert keresek.
Sziasztok!
Ma 13 óráig teljesen üres a naptáram,Hölgy vagy Pár egy maximálisan odaadó kényeztetést?
Ma 13 óráig teljesen üres a naptáram,Hölgy vagy Pár egy maximálisan odaadó kényeztetést?
Adatlapunkon leírtak alapján keresünk potens férfiakat lehetőleg a közelünkből.
Sziasztok!Ma délután Salgótarján, Pásztó, Hatvan, Gödöllő, M0 környékén találkoznék hölgyel vagy csatlakoznék párokhoz, hely van!
Szép napot mindenkinek!!
Szép napot mindenkinek!!

Jò estét
Érden és környékén keresnék Hölgyet, Párt keresnék, aki szereti ha hosszú ideig kényeztetik, normális jókedvű kikapcsolodásra ma estére. És csak aki tényleg találkozna is.

sziasztok feleseget kényeztetnek a ferje elott akit ez izgatná? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok!Adatlapunk szerint keresünk pasit 3as hoz, párok társaságát is szívesen vennénk!!! Csak olyanok írjanak akik nem tűnnek el mikor a találkozóra kerül a sor!! Szép estét Mindenkinek!!

Sziasztok! Mai napra még mindig keresek párt