Sziasztok. Párt,hölgyet keresek Ajka,Veszprém és Pápa környékén. Autós vagy szabadban szex is érdekel.
pesten keresek mai napra párt.Helyem van,utazni is tudok.
Igényes 196cm magas teljesen szortelen igenyes pasi ismerkedne
Nyiregyhazan helyem van
Nyiregyhazan helyem van
Feleség kényeztetésére keresünk izmos , jóképű !!!méretes pasit .
Budapesten harmasra keresek párt holnap estére, gyertek érezzük magunkat szuperül
sziasztok most 7vegen ra ero párt keresnek ahol a holgyet használhatnam a ferje elott (cuckold) Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok.Párhoz csatlakoznék hetero alapon,esetleg egyedülálló hölgyet keresnék ma este.Helyem nincs,utazni tudok.39 éves jóképű enyhén sportos kopasz nem független srác vagyok.Ha egy tisztelettudó megbízható pasit kerestek,írjatok.Én kb 45 éves korig keresek,100km-es körzetben smile Fotót privátban küldök
Sziasztok,
Péntek estére keresnék sportos/átlagos alkatú női taggal párt, hely Tökölön. Privátban egyeztessünk.
Péntek estére keresnék sportos/átlagos alkatú női taggal párt, hely Tökölön. Privátban egyeztessünk.
Sziasztok
Bp-i hölgyet, csajszit, párt keresek Szombat estére "07,14" sw házi buliba is szívesen részt vennék .
Olvasom itt ,ott nem találnak találkozni merő pasit, hogy sok lett itt a kamus, hát én találkozni is merek és ha kell nem fogok vissza lépni ha akcióra kerül a sor . Üdv Laca
Bp-i hölgyet, csajszit, párt keresek Szombat estére "07,14" sw házi buliba is szívesen részt vennék .
Olvasom itt ,ott nem találnak találkozni merő pasit, hogy sok lett itt a kamus, hát én találkozni is merek és ha kell nem fogok vissza lépni ha akcióra kerül a sor . Üdv Laca
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet vagy hasonló korú párt - akár biszex iránt érdeklödő férfitaggal - keresek!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok!Igényes hàzaspàr vagyunk, Igényes barátot esetleg párt keresünk..Miskolc környékén..
Pesten keresek párt ma estére.Helyem van.
Sziasztok! 22 éves fiatal, kedves, diszkrét srácként ismerkednék olyan párral, akik fiatal srácot keresnek a hölgy örömére.
Sajnos helyem és jogsim nincs, Sopron-Szombathely vasútvonalon, illetve lakhelyemhez közeli helyekre tudok utazni (Csepreg, Sopronhorpács, Egyházasfalu, stb...).
Sajnos helyem és jogsim nincs, Sopron-Szombathely vasútvonalon, illetve lakhelyemhez közeli helyekre tudok utazni (Csepreg, Sopronhorpács, Egyházasfalu, stb...).
Sziasztok keresünk kizárólag a lány örömére nagy farkú srácot ha lehetséges írj telefonszámot
Ma Kora d'un 2-4 között a, szepvolgyin kalandoznek kedves hölgyel v párral.
A legszűkebb keresztmetszet általában a bizalom, ezért aki szeretne ilyet, annak felajánlom, hogy telefonon beszéljünk. Budapesten autóval tudok menni bárhova.

Párt keresek játékokra kor alkat nem számít Ózd plusz 50 km
Sziasztok! Jön ma valaki Dreamlandbe?

Sziasztok.Júli.18-tól Zalakaroson leszek hölgyet keresek,vagy párhoz csatlakoznék hetero alapon.Ha valakinek van kedve ismerkedni akkor levelet légyszi privátban.Szép napot

Feleség kényeztetésére keresünk izmos , jóképű !!!méretes pasit .